Kunststichting Firma Van Drie

Tentoonstelling 07-02-2017 t/m 05-03-2017 (expositie is afgelopen)

Staalkaart van nieuwe firmanten

Kunststichting Firma Van Drie Staalkaart van nieuwe firmanten

Het is weer zover! Zeven nieuwe firmanten van de Kunststichting Firma van Drie, het podium voor kunst uit Gouda en omstreken, stellen zich voor. Natascha van den Berg, Riet Danz, Tineke van Hattem, Judith Uiterwijk, Ellen Pattenier, Monique van Wensveen en Marlinda Weijers vormen een gemêleerd gezelschap dat zich met gevarieerd werk presenteert onder de titel Staalkaart.

De kunstenaars werken in verschillende disciplines maar hebben een gezamenlijke passie voor het experiment in vorm, kleur en/of inhoud. Staalkaart toont ieders (kleur)palet in een rijke verzameling van tekeningen, schilderijen, keramiek, porselein en papier. Een indruk van het werk van deze kunstenaars krijgt u door te kijken op de website van de Kunststichting onder het kopje ‘kunstenaars’.

De opening vindt plaats op zondagmiddag 12 februari om 15.00 uur. Gedurende de expositie zullen de kunstenaars zelf geregeld aanwezig zijn. U wordt van harte uitgenodigd met hen in gesprek te gaan over hun werk. Op vrijdagavond en/of zondagmiddag worden activiteiten georganiseerd ,zoals een workshop mozaïeken en een demonstratie verf maken. Zie hiervoor de agenda op website van Firma Van Drie.

Kunststichting Firma Van Drie | galerie

Achter de Kerk 13
2801JX Gouda
Nederland
Tel: 0182 512665

stuur een bericht naar Kunststichting Firma Van Drie

website: www.firmavandrie.nl

Openingstijden Kunststichting Firma Van Drie

Dinsdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Algemene informatie Kunststichting Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Twitter

Reageren

Stuur een bericht naar "Kunststichting Firma Van Drie"

Het veld hieronder svp leeg laten

Ruimte voor je tekst
Je naam

Let er goed op dat er geen fout in het email adres zit anders is het niet mogelijk om te reageren

Je e-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten

kunstinzicht.nl