Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Nationale Kunstweek

Tentoonstelling 07-11-2015 t/m 15-11-2015 > Gouda
Bert Hermans Nationale Kunstweek
Van 7 tot en met 15 november vond in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten boden tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers een week lang extra van beeldende kunst konden genieten.

Bert Hermans was een van de deelnemers aan de Nationale Kunstweek 2015 en hij stelde zijn atelier enkele dagen open voor belangstellende bezoekers.
Belangstellenden konden telefonisch een afspraak maken via 06-55324696 of via de email op deze website onder Contact. Op 9 en 10 november was er vrije inloop in het atelier aan de Vest 69 in Gouda van 10.00-16.00 uur.

De Kunstweek startte met de bekendmaking van de Kunstenaar van het jaar (www.kunstenaarvanhetjaar.nl) en werd afgesloten met een grootschalige, internationale kunstbeurs in Ahoy Rotterdam: de Nationale Kunstdagen (www.kunstdagen.nl) op 14 en 15 november.
Bert Hermans was ook een van de deelnemers aan de Nationale Kunstdagen en 9 van zijn schilderijen werden op 14 en 15 november in de AHOY in Rotterdam tentoongesteld (zie voor meer informatie onder Nationale Kunstdagen op deze website).

Alle deelnemende locaties en informatie over de activiteiten die zij organiseren, staan op www.kunstweek.nl.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696


1 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Stuur een bericht naar Bert Hermans