Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Nationale Kunstdagen Nieuwegein

Tentoonstelling 11-11-2017 t/m 12-11-2017 > Gouda
Bert Hermans Nationale Kunstdagen Nieuwegein
'As it was in heaven'
Olieverf op papier
50 x 40 cm
Bert Hermans Nationale Kunstdagen Nieuwegein (2)
'The story of life'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Nationale Kunstdagen 2017 - Beursfabriek Nieuwegein
Zaterdag 11 en zondag 12 november 2017

In 2017 vinden de grootschalige Nationale Kunstdagen niet meer plaats in Ahoy Rotterdam, maar in de Beursfabriek in Nieuwegein. De Nationale Kunstdagen kenmerken zich door de prachtige kunstbeurs met meer dan 1.000 kunstwerken, gecreëerd door hoog gewaardeerde Nederlandse kunstenaars.
Deelname aan de Nationale Kunstdagen is alleen mogelijk door kunstenaars die tijdens de aan de Nationale Kunstdagen voorafgaande kunstbeurzen, -markten en -routes, het hoogst gewaardeerd zijn. De waardering gebeurt door de bezoekers en meerdere vakjury's.
De Nationale Kunstdagen 2017 vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november. Er worden 5.000 à 6.000 bezoekers verwacht.

Zeven jaar Kunstdagen
In 2010 vonden de eerste Kunstdagen plaats. In de jaren daarna volgden Nationale Kunstdagen die door circa 15.000 kunstliefhebbers werden bezocht. De Kunstdagen bieden u naast de mooie (verkoop)expositie vooral ook een gezellige dag voor het hele gezin. De kinderen krijgen bij binnenkomst een leuke attentie en elke bezoeker kan zijn of haar waardering voor de geëxposeerde kunst vastleggen op een waarderingsformulier. Maar bovenal kunt u genieten van meer dan 1.000 fraaie kunstwerken en maakt u kennis met de kunstenaars van de tentoongestelde werken. Bert exposeerde al tijdens de Nationale Kunstdagen in 2015 en 2016.

Bij uw bezoek aan de Nationale Kunstdagen geniet u van kunst van ruim 200 kunstenaars. Niet alleen schilderijen zijn goed vertegenwoordigd: U vindt ook sieraden, textielkunst, brons, keramiek, fotografie en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils!

U kunt uw gratis digitale toegangskaart downloaden via www.kunstdagen.nl/deelnemerrelaties. U hoeft slechts uw naam en e-mailadres in te vullen en de digitale toegangskaart (geldig voor 2 personen) verschijnt binnen enkele minuten in uw inbox (maximaal 1 kaart voor 2 personen per e-mailadres)!

Beursfabriek Nieuwegein
Openingstijden
Zaterdag 11 en zondag 12 november 2017 van 11.00 tot 17.30 uur

Locatie
Beursfabriek
Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

Parkeren
U kunt gratis parkeren op één van de 1.200 parkeerplaatsen die rondom de Beursfabriek zijn gesitueerd.

Openbaar vervoer
Bereken uw route gemakkelijk via 9292ov.nl
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696


13 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Stuur een bericht naar Bert Hermans