PontArte

Meer...
Expositie is afgelopen

Jazz in Verf, Carlos Puyol

Tentoonstelling 10-03-2017 t/m 07-05-2017 > Maastricht
PontArte Jazz in Verf, Carlos Puyol

st. Carlos Puyol 2016

¨Jazz in verf¨, is de eerste solo-expositie van Carlos Puyol in Nederland. Op vrijdag 10 maart, 20 uur opent de tentoonstelling met aanwezigheid van de kunstenaar. De tentoonstelling is te zien tot en met 7 mei te zien op het Oranjeplein 203 in Maastricht.
Zoals Emile Hollman treffend in de catalogus voor deze tentoonstelling schrijft: ´En hoewel zijn doeken eerst uitgetekend worden met een potlood in kloeke, langwerpige schetsboeken, komen ze pas tot leven als de schilder begint te kleuren, te poetsen, te blazen, te strepen, te vegen, kortom als hij de jazz toelaat op het linnen. Jazz in verf, zeker, met die duiding kan hij leven, gevangen in een abstract stilleven´.
Het werk van Puyol is een krachtenveld van kleur en lijnen en dat maakt het spannend.
Carlos Puyol is een Argentijnse kunstenaar die sinds 2002 in Barcelona woont en werkt. Zijn werk is te vinden in New York, bij galerie Susan Eley Fine Art, in Stockholm en nu ook in Maastricht bij PontArte.
Samen met deze tentoonstelling wordt een catalogus uitgegeven met het recente werk van Puyol. Emile Hollman heeft de tekst voor zijn rekening genomen en geeft prachtig de persoon en het werk weer.
In het najaar zal het werk te zien zijn bij Susan Eley Fine Art in New York.

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Conceptueel

PontArte is een jonge galerie in Maastricht die werkt op basis van afspraak. Op een tijdstip dat u kunst wilt kijken, zich wilt verdiepen in een kunstenaar of meer wil weten over kunst in Barcelona zijn wij voor u bereikbaar.

PontArte vertegenwoordigd een selectieve groep of kunstenaars die in en rond Barcelona wonen en werken. Wij bieden u opkomende kunstenaars tot gerenommeerde kunstenaars.

Wij doen het strategische werk voor u door de perfecte kunstwerken aan u te tonen en brengen de kunstwerken zo uit de kunstenaars studio naar uw locatie.

Openingstijden

Wij werken op afspraak en organiseren regelmatig evenementen.
Ook nemen wij deel aan kunstbeurzen.
Bel voor een afspraak 06 37 40 34 99
vindt onze portfolio online op www.artsy.net/pontarte en www.Artsper.com/pontarte

PontArte Maastricht
PontArte Maastricht (2)

gebouw

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"