PontArte

Expositie is afgelopen

Jazz in Verf, Carlos Puyol

Tentoonstelling 10-03-2017 t/m 07-05-2017 > Maastricht
PontArte Jazz in Verf, Carlos Puyol
st. Carlos Puyol 2016
¨Jazz in verf¨, is de eerste solo-expositie van Carlos Puyol in Nederland. Op vrijdag 10 maart, 20 uur opent de tentoonstelling met aanwezigheid van de kunstenaar. De tentoonstelling is te zien tot en met 7 mei te zien op het Oranjeplein 203 in Maastricht.
Zoals Emile Hollman treffend in de catalogus voor deze tentoonstelling schrijft: ´En hoewel zijn doeken eerst uitgetekend worden met een potlood in kloeke, langwerpige schetsboeken, komen ze pas tot leven als de schilder begint te kleuren, te poetsen, te blazen, te strepen, te vegen, kortom als hij de jazz toelaat op het linnen. Jazz in verf, zeker, met die duiding kan hij leven, gevangen in een abstract stilleven´.
Het werk van Puyol is een krachtenveld van kleur en lijnen en dat maakt het spannend.
Carlos Puyol is een Argentijnse kunstenaar die sinds 2002 in Barcelona woont en werkt. Zijn werk is te vinden in New York, bij galerie Susan Eley Fine Art, in Stockholm en nu ook in Maastricht bij PontArte.
Samen met deze tentoonstelling wordt een catalogus uitgegeven met het recente werk van Puyol. Emile Hollman heeft de tekst voor zijn rekening genomen en geeft prachtig de persoon en het werk weer.
In het najaar zal het werk te zien zijn bij Susan Eley Fine Art in New York.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht
PontArte Maastricht (2)
Samen met de kunstenaars tijdens de tentoonstelling Painted Reality, september 2019.
PontArte Maastricht (3)
Tentoonstelling Chasing the Light | Fiona Weedon
PontArte Maastricht (4)
De kunstenaar Marc Prat bij een van zijn Toro's

PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via www.pontarte.com en verkopen werk via online platforms Artsy.net en Artsper.com.
Daarnaast nemen we deel aan kunstbeurzen en werken samen met een aantal galeries. Met Rubrecht Contemporary promoten we gezamenlijk in Duitsland en Nederland onze kunstenaars via beurzen en gezamenlijke tentoonstellingen.
Daarnaast werken we met galeries uit Colombia, Spanje en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Diversen

Stuur een bericht naar PontArte