Morren Galleries

Expositie is afgelopen

Zomersalon

Tentoonstelling 12-07-2015 t/m 30-08-2015 > Utrecht
Morren Galleries Zomersalon
Willem van der Hofstede
Morren Galleries Zomersalon (2)
Juane Xue
Op zondag 12 juli begint onze Zomersalon met een grote variëteit aan kunstenaars.
De stadsgezichten van Willem van der Hofstede, die door de speciale structuur in de techniek, doen denken aan het werk van de pointillisten. De sfeervolle portretten van Utrecht, geschilderd door Gerard Huysman. Een spel met licht waarbij onverwachte hoekjes van Utrecht getoond worden.
De zomerse taferelen van Juane Xue kunnen natuurlijk niet ontbreken op de salon. Zonovergoten tafels met halfvolle glazen. Het feest is nog bezig. Gertjan Scholte-Albers is aanwezig met felgekleurde bossen. Al het werk is en plein air geschilderd, dit blijft voelbaar in het werk. Het licht lijkt te veranderen terwijl je het schilderij bekijkt.
De olieverf schilderijen van Walter Elst zijn een vast onderdeel van de collectie. Zijn stillevens en trompe-l’oeils zijn duidelijk geïnspireerd op het werk van meesters uit de 17e eeuw.
Cecile Perra, bekend van collages en mobiles, exposeert dit keer met grote poppen. Ze werkt met stof en foto’s. Haar werk geeft een sfeer van pijnlijke nostalgie. Verlangen en spijt.
We presenteren verschillende beeldhouwers Evert den Hartog, Coba Koster, Jan de Graaf, Eberhard Szestecki . En een aantal van onze fijnschilders, zoals Con van Velzen en Hans Parlevliet.
Kortom een grote variatie aanwerken uit de vaste stal van Morren. Van harte welkom om met ons het glas te heffen en de zomer in te luiden!
Morren Galleries Utrecht

Een breed aanbod aan hedendaagse kunstenaars, uit binnen en buitenland. Gespecialiseerd in figuratieve kunst. Beeldhouwkunst, schilderijen, litho's, tekeningen. Een stevig platform voor kunstenaars, die we graag voorstellen aan onze verzamelaars en aan kunstliefhebbers.
Van harte welkom!

Openingstijden

vrijdag en zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
zondag: 12.00- 17.00 uur

Contact

Morren Galleries
Oudegracht 340
3511 PM Utrecht
Nederland
Tel: 06 54 91 61 31

www.morrengalleries.nl

306 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Morren Galleries