The Obsession of Art

Expositie is afgelopen

Anne Dewailly & Marcello Malandugno

Tentoonstelling 12-05-2016 t/m 29-05-2016 > Bergen
The Obsession of Art Anne Dewailly & Marcello Malandugno
The Obsession of Art Anne Dewailly & Marcello Malandugno (2)
The Obsession of Art Anne Dewailly & Marcello Malandugno (3)
De schilderijen van Anne en Marcello maken gevoelens wakker van optimisme, van kansen, zelfrespect en innerlijke trots. Zij benadrukken het geloof en vertrouwen in het eigen wezen en bieden een gevoel van bemoediging. In de rationele wereld van vandaag tonen Anne en Marcello zonder enige terughoudendheid, waar het volgens hen om gaat: Innerlijke balans !

De Kern van Sereniteit.
Anne Dewailly kiest feilloos het juiste, meest kwetsbare moment om de kern van menselijke sereniteit bloot te leggen. Om de puurheid van de innerlijke emotie vorm, inhoud en uitstraling te geven. Ongeacht nationaliteit, kleur, overtuiging, ras, levensopvatting of taal. Twee aspecten accentueert Lizette telkens weer: schoonheid en zuiverheid. Schoonheid in de meeste pure vorm als antwoord op alle kunstmatigheid van de hedendaagse menselijke verschijningsvormen. Zuiverheid in de meest eenvoudige, maar krachtigste vorm als antwoord op de gekunsteldheid die meer en meer de standaard in de wereld lijkt te worden. Een signaal voor de dreiging van groeiende afstandelijkheid en gemaaktheid. Een waarschuwing voor de vervreemding van elkaar en van de natuurlijke menselijke kern.

Het Symbool van Sereniteit
Schoonheid en puurheid kleuren de penselen van Marcello Malandugno. In zijn beleving is schoonheid de balans tussen geven en nemen, tussen offeren en ontvangen, tussen vrouwelijke en manlijke energie, tussen spiritualiteit en realiteit.
Zijn werk is als een uitnodiging om met hem mee weg te vliegen naar een plek waar de mens weer zichzelf kan zijn: mooi, puur en eenvoudig.
The Obsession of Art Bergen
Anne Dewailly OT 100 x 100 cm Original oil on canvas y 2018
The Obsession of Art Bergen (2)
Anne Dewailly Golden Age II Original oil painting 120 x 100 cm y 2018
The Obsession of Art Bergen (3)
Anne Dewaily L earth Prelude Original oil on canvas 100 x 100 cm y 2018

Hedendaagse beelden en schilderijen.
Een selecte groep Internatiionale kunstenaars wordt exclusief gerepresenteerd. Hun werk wordt regelmatig in solo shows getoond en permanent in stock gehouden. Kunstenaars als : Robert Heindel, Fabrizio Pozzoli, Lizette Luijten, Malgorzata Chodakowska, Peter van Straten, Anne Dewailly, Kathy Elliott & Ben Edols, Anne Francoise Ben-Or, Nick Mount, Heiner Meyer, Alireza Verzandeh, Deladier Almeida

Openingstijden

Tijdens de Kunst10 Daagse Bergen in oktober, alle dagen geopend van 11:00-17:00 uur
Overige perioden donderdag t/m zondag 13.00 - 17.00 uur en op afspraak

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Glaskunst
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar The Obsession of Art