Anneke Schelwald-van Baren

Anneke Schelwald-van Baren Zwolle
Portret "mijn Inspiratiewand"

Zolang ik mij kan herinneren is Kunst een deel van mijn leven geweest. Ik ben altijd bezig om ideeën op te doen voor het maken van één van mijn schilderijen. Door veel te reizen naar de mooie plekken van onze aarde, doe ik steeds weer ideeën op die mij ook telkens weer een stap verder brengen in mijn levensreis.

De mystieke kracht van leven en natuur vormen dan ook mijn grootste inspiratiebronnen, waarbinnen echter ook het kleine en ogenschijnlijk onbenullige mij kan inspireren door zijn vorm of kleur.

Vanuit die houding probeer ik steeds onderwerpen te vinden die voor mij persoonlijk van belang zijn. Onderwerpen die ik vervolgens zichtbaar maak in mijn schilderijen.

Mijn werk kenmerkt zich door veel variatie. Ik werk het liefst abstract, maar wil me niet vastleggen in één techniek of onderwerp. Ik werk met veel soorten verf zoals olie, acryl en aquarel, maar ook met pastel of houtskool. De werken zijn gemaakt op papier, doek of paneel. Ik werk met penseel, paletmes of gemengde technieken. Ook collages zijn voor mij een geliefd uitdrukkingsmiddel.

Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie van Nunspeet.

Contact

Anneke Schelwald-van Baren
Zwolle
Nederland


5 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Anneke Schelwald-van Baren