hoofdmenu
volgende Overige kunst in Delft
favorietenVerwijder uit favorieten
2 (2)

Expositieruimte 38CC

Latitudes part 2

Tentoonstelling t/m 14-01-2018 > Delft

Tien jaar geleden bepaalde Hans Vijgen de coördinaten van de werktafel in zijn atelier: N 51? 34.191’. Sindsdien reist hij met over deze breedtegraad van west naar oost. Virtueel welteverstaan. Alle 360 plekken waar ‘zijn’ breedtegraad wordt gesneden door een lengtegraad wil Vijgen zichtbaar maken met een tekening en een bijbehorende maquette. Daarin verwerkt hij naast de geografische werkelijkheid ook actualiteit en persoonlijke herinneringen. Zo ontstaat een bijzonder reisverslag waarin feit en fictie door elkaar lopen.
In 2012 maakte Hans Vijgen in 38CC de tentoonstelling LATITUDES. Hij liet toen met de eerste veertig maquettes en tekeningen het begin van zijn reis zien. Waar hij zich vijf jaar later bevindt en hoe het project zich verder heeft ontwikkeld en uitgebreid, toont hij in de vervolgtentoonstelling LATITUDES part 2. Zaterdag 18 november verricht kunsthistoricus Marijke Goeting om 16 uur de opening.

Expositieruimte 38CC

  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Ruimtelijk

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Expositieruimte 38CC
Hooikade 13
2611 LT Delft Delft
Nederland

www.38cc.nl


4 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"