Galerie Waarkunst

Galerie Waarkunst 't Waar
Galerie Waarkunst 't Waar (2)

Waarkunst ligt in het prachtige Oldambt, een streek in Groningen waar de seizoenen haast voelbaar verstrijken. Een paradijs in de zomer, ruig en leeg in de winter. In dit landschap ligt Waarkunst als een oase van cultuur in een verder voornamelijk agrarische omgeving.

In de galerie zijn wisselende exposities te zien van schilderijen, beelden, fotografie, glas, installaties en opmerkelijk design van professionele kunstenaars en ontwerpers.

In de beeldentuin die zo'n 3 hectare beslaat zijn beelden en installaties te vinden in een wisselend landschap van vijvers, bos en weide. De symbiose tussen kunst en landschap zorgt voor een bijzondere ervaring die het hele jaar door kan worden genoten.

Naast de kunst vormt Waarkunst een plek waar men heerlijk kan eten in het huiskamer restaurant 'Verse Aarde' van Sofie van Rhijn. Ook kan men hier met groepen terecht.

Als een inspirerende plaats waar men in alle rust kan vergaderen, presentaties kan geven of een jaarlijkse bijeenkomst kan organiseren heeft Waarkunst inmiddels al een zekere naam verworven.

Muziek, theater en lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen worden vrijwel maandelijks gehouden in Waarkunst.

Verder biedt het restaurant gedeelte u de mogelijkheid zich te ontspannen bij een maandelijkse brunch gecombineerd met een lezing of live muziek.

Waarkunst is iedere zaterdag en zondag geopend, dan schenken wij uitstekende koffie of thee met heerlijk vers en huisgemaakt gebak.

Openingstijden

Zaterdag 14 - 17 uur
Zondag 11 - 17 uur

Contact

Galerie Waarkunst
Hoofdweg 1
9942 PA 't Waar
Nederland
Tel: 0598446390

www.waarkunst.nl

3691 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Design
  • Beeldentuin
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Galerie Waarkunst