KunstTour Maastricht

KunstTour Maastricht Maastricht
KunstTour Maastricht Maastricht (2)

KunstTour 2017 - 2 t/m 5 juni 2017.

De KunstTour is een jaarlijks meerdaags evenement waarin de hedendaagse beeldende kunst en cross-overs door de gehele stad Maastricht centraal staan. Hét moment in het jaar waarop bijna de gehele kunstketen, zich presenteert aan een breed publiek met als centrale plek Het Radium @ Lage Frontweg 2A, Maastricht.

Een weekend lang; open ateliers, broedplaatsen, galeries, kunstinstellingen, publieke kunstlocaties en meer met art-performances, klankkunst en experimentele muziek, autonome hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en architectuur, film en video, interdisciplinaire kunsten en land art.

Dit jaar hebben wij ook een nieuw speelveld onder de noemer, The ‘No More Boring Art’ Project op de centrale plek van de KunstTour 2017, ofwel Het Radium. Een gebied met gebouwen die zich lenen voor creatieve en culturele bedrijvigheid. Een plek waar ruimte is voor flexibiliteit en experiment.

The ‘No More Boring Art’ Project is een centrale expositie met een verzameling van werken, installaties, klankkunst, performances, experimenten en concerten. Deze vinden plaats op het buitenterrein, de 1e verdieping van het Vredestein Labgebouw, de Gashouder en het Lage Frontenpark.

Openingstijden

KT Opening Nacht Tour / 2 juni - 19:00 @ Lumiere + 21:00 @ Het Radium.
KunstTour dagen / 3 t/m 5 juni - 11:00-18:00 @ binnenstad & buitenwijken van Maastricht.
Centrale KT locatie: Lage Frontweg 2A.

Contact

KunstTour Maastricht
Sint Monulphusweg 13A
6212 BG Maastricht
Nederland

www.kunsttour.com

2575 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar KunstTour Maastricht