Galerie IRIS >Anders Mooi

Galerie IRIS >Anders Mooi Woudsend

Over Iris:
"Ik hou er van om expressief en enthousiast te leven. Zo heb ik gedanst op het hoogste niveau, maar ook mensen binnen grote ondernemingen begeleid en gecoached.
Met veel belangstelling theater, musea en kunstexposities bezocht. Wat ik ook deed; het was vol overgave en gaf mijn leven kleur.

Om mijn passie voor kunst te delen met anderen ben ik zeven jaar geleden de galerie begonnen. Een podium voor mooie aansprekende objecten. Een ontmoetingsplek voor leuke, interessante mensen.

Mijn motto: je komt als vreemde en gaat als vriend

Vriendelijk, ontspannen en rustig genieten van prachtige dingen. Misschien even kennismaken met een kop koffie of een glas wijn. Kunst bindt en inspireert mensen. En inspiratie geeft energie!"

Over de Galerie:
Ons woonhuis is een monument dat al meer dan tweehonderd jaar geleden is gebouwd in de classicistische stijl. Het pand is tot vorige eeuw een pastorie geweest. Zes jaar geleden is het grondig verbouwd. De bloeiende tuin is verrassend groot en uitstekend geschikt om beelden te exposeren. Dus; de ideale omgeving voor mijn galerie.

Openingstijden

30 mei t/m 30 augustus 2020, elke zaterdag zon- en feestdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Sieraden
  • Beeldentuin
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Galerie IRIS >Anders Mooi