Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl

Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl Groningen
Schilderij Mo(o)i Groningen, Noel Hariri, artnoel.nl
Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl Groningen (2)
www.artnoel.nl
Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl Groningen (3)
Schilderij Noel Hariri Gronings Weerzien
Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl Groningen (4)
Schilderij Zaanstreek Zaanse Glorie Noel Hariri, artnoel.nl

Kunst is een heel persoonlijke toevoeging aan je huis en bepaalt de sfeer en het gevoel van je leefomgeving en interieur. Hier kun je een blik werpen op vrolijke 'mixed media' schilderijen, illustraties, (geboorte) kaartjes die met het hart gemaakt zijn.

Noel Hariri studeerde af aan Kunstacademie Minerva (2004) en aan de Pedagogische Academie (2008).
Ze is actief in het maken van illustraties, (geboorte/trouw) kaartontwerp en mixed media schilderijen. Haar werk zit, als je goed kijkt, vol details en is vrolijk, origineel en uniek!
Door de jaren heen heeft ze zich ontwikkeld tot die authentieke persoon die ze nu is. Ze heeft verscheidene exposities verzorgd, o.a. bij The Coffee Company en het Martiniziekenhuis. Ook heeft ze onder andere geïllustreerd voor verschillende doeleinden, bladen en glossy’s zoals Nouveau, YES, Naildesign magazine en voor het project To-Gather van de Hanzehogeschool.
Voor elk schilderij of elke illustratie worden materialen gecombineerd zoals wasco, potlood, lijm, Oost-Indische Inkt, ecoline, tipp-ex, krijt, acrylverf, kranten, lak, spuitlak, aquarelverf, papier, koffie en stof. Het mixed media ontwerp bestaat uit verschillende lagen zodat er uiteindelijk een interessant, origineel en spannend resultaat ontstaat!
Meer info en nieuwe werken op www.artnoel.nl of mail info@artnoel.nl
  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Design
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Noel Hariri Kunstatelier ArtNoel.nl