De Firma | kunstcentrum Gouda

Verwacht

Veldhuiden & Vergunst | Vrij Verrassend

Tentoonstelling 10-04-2024 t/m 05-05-2024 > Gouda
Dear to ware whatever you want, Maurice - Foto: Henk Veldhuizen
‘Vrij Verrassend’ is een expositie van twee verhalenvertellers. Saskia Vergunst en Henk Veldhuizen nemen met deze expositie de bezoeker mee in hun kijk op de wereld. Beiden zijn zij verhalenvertellers. Saskia doet dit met haar assemblagekunst en Henk met zijn fotografie.

Wat deze kunstenaars verbindt is een kritische observatie van de wereld waarin zij leven. En het interessante is dat niet zij alleen in die wereld leven maar wij allemaal. Het werk van deze kunstenaars zet aan tot reactie en nadenken. En dat is precies wat zij willen. Bijzonder is het dat naast de kunstwerken van beide kunstenaars apart er ook werk te zien is waarin deze twee verschillende vormen van kunst samensmelten tot een nieuw beeld. Een nieuw verhaal.

Laat je verrassen door Veldhuizen & Vergunst!

De expositie is te zien van 10 april t/m 5 mei
Openingstijden: woensdag t/m zondag, 12.00 – 17.00 uur
De Firma | kunstcentrum Gouda Gouda
Pand van De Firma | kunstcentrum Gouda
Foto: Bram Tackenberg

De Firma | kunstcentrum Gouda biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 100 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

Het kunstcentrum heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van De Firma.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van De Firma | kunstcentrum Gouda

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Contact

De Firma | kunstcentrum Gouda
Achter de Kerk 13
2801 JX Gouda
Nederland
Tel: 0622479205


1 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar De Firma | kunstcentrum Gouda