mimi van bindsbergen

mimi van bindsbergen Zevenaar
mimi van bindsbergen Zevenaar (2)
mimi van bindsbergen Zevenaar (3)
Detail van acryl op doek 50 x 150 cm
2022
mimi van bindsbergen Zevenaar (4)
Acryl op doek 50 x 150 cm
2022

OVER MIJN WERK

De focus van haar werk ligt op schilderen, naakttekenen en etsen.
In acrylverf samen met tekenmaterialen toont de kunstenaar het landschap als herinnering. En hoe beweegt de mens zich daarin. Ritmus, verbinding, het altijd bewegende.
Etsen in niet-toxische en fotopolymeertechniek.
Workshops in (naakt)tekenen en linoprinten. (Data workshops van april tot september. Afspraken kunnen samen worden geregeld).

Samenwerkkunstprojecten met een danser, muzikant en kunstfotografe. Improvisaties in beweging over een plek en elkaar, fotografie, geluid, en korte films maken zijn aanvullende aspecten in mijn werk. Dit alles, beïnvloed, op de zelfde wijze als het landschap buiten, mijn werk . De mens als altijd veranderende beweging speelt een grote rol. In de schetsen staat de mens centraal. Ik haal ze uit hun omgeving en hun verhaal en laat puur de kracht en energie ( van het moment en de persoon) zien. De lijnen en kleurvlakken vertellen hierover.

Vita:
TEHATEX Faculty Art Bachelor HBO Tilburg Nederland - Non toxic Etsen door Henrik Boegh - BIK post HBO, BIK = Kunstenaars op Basisscholen (Kunstworkshops) Pedagogisch medewerkster naschoolse Opvang.
  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar mimi van bindsbergen