Kunstuitleen Deventer

Kunstuitleen Deventer Deventer
Kunstuitleen Deventer Deventer (2)
Kunstuitleen Deventer Deventer (3)
Kunstuitleen Deventer Deventer (4)

Kunstuitleen en Galerie met zo'n 1500 hedendaagse kunstwerken. De collectie bestaat uit een grote hoeveelheid grafiek zoals zeefdrukken en etsen, maar ook objecten en originele schilderijen. Daarnaast vindt u bij Kunstuitleen Deventer een kwaliteits Lijstenmakerij met keus uit meer dan duizend lijstprofielen, veel kleuren zuurvrij passepartout en diverse glassoorten. Alles kan op maat en naar uw wens vakkundig ingelijst worden.

Kunstuitleen Deventer is een zelfstandige voortzetting van de kunstuitleen van Kunstenlab dat in Deventer al bijna 35 jaar Kunstuitleen verzorgde.

Kunstuitleen Deventer (Ov.) werkt samen met Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo (Gld.) en ArtXpoze in Zeewolde (FL.) onder de noemer Kunstuitleen Midden Nederland. In dit samenwerkingsverband is de administratie samengevoegd en vindt onderlinge uitwisseling van kunstwerken plaats, waardoor de keus voor alle aangesloten leden beduidend groter is.

Onze administratie is op werkdagen tussen 10 en 16 uur telefonisch bereikbaar. Mocht U een keer niemand bereiken, dan kunt U een mail sturen: die wordt meestal binnen 1 werkdag beantwoord.

Openingstijden

Momenteel zijn de Kunstuitleen, de Galerie en de Lijstenmakerij uitsluitend op afspraak geopend.
Afspraken kunnen alleen telefonisch ingepland worden via 0570-244000.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16 uur.
Mocht u op de voicemail terecht komen; spreek dan even uw naam en telefoonnummer in.
U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Glaskunst

Stuur een bericht naar Kunstuitleen Deventer