favorietenVerwijder uit favorieten

IRIS ART CENTRE

IRIS ART CENTRE Afidnes

Hard werken tijdens een kunstenaars verblijf. Succes is gegarandeerd, door focus op een specifiek thema.

IRIS ART CENTRE Afidnes (2)

Het Iris Art Centre, gelegen aan de rand van Parnitha National Park, in de rust en stilte, heeft 2,5 hectare grond, ideaal voor experimenten met Land Art of Installatie, landschap schilderen of een rustige, luxe vakantie gecombineerd met gespecialiseerde kunst workshops. Er is een groot zwembad, cursussen zijn all-in.


Becoming an Artist: Art as a Process

Dit was een workshop waarin deelnemers een thema gekozen hadden waar ze door gegrepen waren, en in 12 sessies werkten ze daaraan met collage en mixed media technieken onder leiding van Annette Luycx. Ze onderzochten metaforen, herinneringen, kleuren, gevoelens, en dromen in relatie tot hun thema, en kwamen zo tot een verdieping van hun zich kunstzinnig uitdrukken. Na afloop was er een tentoonstelling en performance met als thema: Kunst als Proces.

IRIS ART CENTRE

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Conceptueel
  • Diversen

Kunst in Griekenland
Het IRIS ART CENTRE organiseert kunst workshops in de zomer van 2017 op een landgoed in de natuur op een half uur afstand van Athene. Zo is zelf kunst maken goed te combineren met het bezoeken van musea en galeries. Er zijn workshops collage, mixed media, en persoonlijke begeleiding in individuele kunstzinnige ontwikkeling.
Alle workshops zijn inclusief accomodatie, maaltijden en lessen. Groepen zijn klein (2-8) en er is intensieve begeleiding. De ambiance is internationaal. De workshops worden in het engels gegeven, met nederlandse vertaling. U wordt gratis opgehaald van het vliegveld. Zeer geschikt voor mensen in een rolstoel.

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "IRIS ART CENTRE"