Tour of Art Flevoland

Tour of Art Flevoland Lelystad
Voorkant van de brochure van Tour of Art Flevoland 2022.
Voor informatie over waar de papieren brochure (gratis) af te halen is, of voor het downloaden van de online brochure, zie https://tourofartflevoland.nl/plattegrond/.
Tour of Art Flevoland Lelystad (2)
Foto genomen tijdens Tour of Art Flevoland 2021 op deelnemerslocatie 'Het Erf van BoerKok'. Deze locatie is ook in 2022 weer deelnemerslocatie.
Tour of Art Flevoland Lelystad (3)
Foto genomen tijdens Tour of Art Flevoland 2021 op deelnemerslocatie 'KUBUS'. Deze locatie is ook in 2022 deelnemerslocatie. Tevens is dit de locatie waar (al 17 jaar lang) de centrale deelnemersexpositie gehouden wordt.
Tour of Art Flevoland Lelystad (4)
Foto genomen tijdens Tour of Art Flevoland 2021 op deelnemerslocatie 'Leonardo Hotel Lelystad City Center'. Ook deze locatie is dit jaar weer deelnemerslocatie.

Stichting Culturale organiseert jaarlijks, tijdens het eerste weekend van oktober, de 'TOUR OF ART Flevoland'. In 2021 vindt de TOUR OF ART dus plaats op zaterdag 2 en zondag 3 oktober.
In 2021 neemt er een record aantal van 73 kunstenaars deel, vanuit heel Flevoland, verspreid over 18 Lelystadse deelnemerslocaties. Per locatie exposeren 3-7 kunstenaars.

Daarnaast is er een centrale deelnemersexpositie, waarin van elke deelnemende kunstenaar één kunstwerk getoond wordt. Deze expositie duurt van 11-sep t/m 06-okt-2021. De feestelijke opening vindt plaats op donderdagavond 16-sep-2021.

Alle details over het weekend van de Tour of Art Flevoland en over de opening van de expositie zijn te vinden zijn op www.tourofartflevoland.nl.

Openingstijden

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober zijn alle deelnemerslocaties geopend van 12:00-18:00 uur. Toegang is gratis.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Diversen

Stuur een bericht naar Tour of Art Flevoland