La Luce paintings

La Luce paintings Conil de la Frontera
La Luce paintings Conil de la Frontera (2)

Schildervakanties
@ La Luce Paintings in Andalusië
We zijn daar waar Spanje op zijn mooist is. Blauwe hemel, turquoise zee, kilometers goudgele stranden en heerlijke zon. Een licht briesje, prachtige palmbomen, mooie dennenbossen, olijfbomen…..
Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Lucienne Frijns, ik ben kunstenares. Schilderen is voor mij een manier om mijn gedachten, gevoelens en belevingen te vatten in verf zonder het eerst te vertalen in woorden. Mijn zeven jarige opleiding heb ik gevolgd aan de Academie voor beeldende kunsten te Genk. Al vele jaren geef ik workshops om op deze manier mijn liefde voor de schilderkunst met anderen te delen.

Toen ik naar Andalusië kwam waren mijn eerste gedachten; “hier moet ik mijn workshops aanbieden!” Deze prachtige omgeving met zijn speciale licht nodigt uit om heerlijk buiten te schilderen.
Conil de la Frontera (Cádiz) is een traditioneel vissersdorp aan de Costa de la Luz, de Atlantische kust van Andalusië. Het charmante witte dorp ligt ongeveer 40 km zuidelijk van Cádiz, aan een schitterend zandstrand dat zich kilometers uitstrekt. Ten noorden van Conil gaat het strand over in een steile rotskust met mooie beschutte baaitjes. Conil is een typisch Andalusisch dorp, met smalle straatjes en gezellige tapasbarretjes
We hebben hier een mooie Finca op ongeveer 500 meter van het strand. Hier schilderen we buiten onder de palmbomen in een prachtige atmosfeer. De groepen zijn nooit groter dan 6 personen, waardoor er voor iedereen veel persoonlijke aandacht is. Tijdens de workshop begeleid ik je een week lang op het fascinerende terrein van de schilderkunst, of je nu beginner of al meer gevorderd bent. Je zult tot verrassende resultaten komen en ervaren hoeveel plezier het schilderen je brengt.
Per workshop zijn er twee doeken van 40/50 cm inbegrepen, deze worden later voor je opgestuurd. Verder zijn alle materialen zoals houtskool, acrylverf , penselen, papier en schildersezels aanwezig.
Workshop start elke maandag vanaf 1 april tot 1 november.
We beginnen elke ochtend om 09.30 uur en schilderen met een kleine onderbreking door tot 13.30 uur.
Omdat we persoonlijke aandacht en een familiaire sfeer tijdens jouw verblijf zeer belangrijk vinden, vindt er elke zondagavond een welkomstborrel plaats waarbij we onder het genot van een glas wijn en tapas elkaar kunnen leren kennen.
We kunnen het verblijf voor je verzorgen in hotel Diufain dat op slechts 100m afstand van onze Finca ligt. De prijs hiervoor varieert tussen de € 280,- en € 400,- per week. ( juli en augustus uitgezonderd)
Natuurlijk zijn we ook graag behulpzaam bij het zoeken naar een andere accommodatie.
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn; Jerez de la Frontera (60km), Sevilla (140km), Málaga (220 km)
De vluchten gaan o.a van de volgende luchthavens; Eindhoven, Amsterdam, Charleroi (Brussel), Düsseldorf (Weeze), Maastricht. Ryanair, Thomascook, Jetair en Tui-flight bieden voordelige vluchten aan. De transfers kunnen ook door ons geregeld worden.

De prijs is € 230,- , inclusief:
? 5-daagse workshop (20 uur)
? Welkomsborrel met wijn en tapas
? Gebruik van alle materialen
? Twee doeken van 40x50cm
Email: laluce.19@gmail.com
www.lalucepaintings.com
Ik verheug me op jullie komst!
Lucienne Frijns
Crt Fuente del Gallo
Cañada del Rosal sin/n
ES-11140 Conil de la Frontera (Cádiz)
Tel.0034 622 875 027

Openingstijden

1 april tot 1 november

Contact

La Luce paintings
Crt Fuente del Gallo s/n
11140 Conil de la Frontera
Spanje
Tel: 0034622875027

www.lalucepaintings.com

1203 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar La Luce paintings