Ria Groenhof

Ria Groenhof Lemmer
Ria Groenhof Lemmer (2)

Workshop beeldhouwen voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een creatief dagje uit!

Workshop beeldhouwen

Om kennis te maken met het materiaal gasbeton bied ik een workshop aan.
Beeldhouwen in gasbeton is zeer geschikt voor beginnende beeldhouwers, het materiaal is makkelijk te bewerken met ruwe vijlen en zagen en in alle kleuren te beschilderen.

De groep bestaat minimaal uit 8 en maximaal uit 10 personen welke door u zelf kan worden samengesteld.
Datum in overleg.
De workshop start rond 10:00 uur met koffie, thee en een korte inleiding over beeldhouwen in gasbeton en daarna gaat iedereen op haar/zijn eigen niveau aan de slag.

De cursisten worden individueel begeleid. De kosten bedragen € 79,50 per dag p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, koek en een uitgebreide lunch, waar gezonde voeding belangrijk is (graag komen we tegemoet aan dieet vragen). Om 16:00 uur een nabespreking met een hapje en een drankje.

Door het lage gewicht van de blokken en het zachte, poreuze materiaal is het eenvoudig te bewerken met zagen, beitels, vijlen en ander klein gereedschap. Al het gereedschap is aanwezig en kan kosteloos gebruikt worden.

Nadat je een ontwerp hebt uitgekozen worden de contouren op het blok uitgetekend. Er zijn voldoende voorbeelden waaruit je kunt kiezen, eigen ontwerpen kunnen ook. Natuurlijk moet het ontwerp geschikt zijn voor het materiaal, overleg even om teleurstellingen te voorkomen.

De workshop start Atelier 85, Lemsterpad 54 in lemmer 10:00 – 16:00 uur.

Indien mogelijk graag vier weken voor datum bespreken

Docent: Ria Groenhof, bespreken via E. info@riagroenhof.nl
M. 06-43726050
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur

Stuur een bericht naar "Ria Groenhof"