hoofdmenu
volgende Kunstenaar in Amsterdam
favorietenVerwijder uit favorieten
87 (164)

maria westra

maria westra

  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk
  • Diversen

ik maak schilderijen, veelal met acryl of een combinatie acryl, krijt, aquarel. Onderwerpen: bloemen, landschappen. Ook maak ik portretten: kinderen, volwassenen, dieren. Verder werk ik met door mij zelf gemaakt papier waarmee ik papier collages maak of ruimtelijke objecten zoals de THEEDOEK in mijn portfolio. Portretten kunnen gemaakt worden met behulp van een foto. Die foto kan ik maken of door degene die geportretteerd wordt. Tot slot werk ik met perspex zoals bijvoorbeeld kleine objecten die ik graveer. Hiervan kunt u in mijn portfolio voorbeelden vinden, maar ook bijvoorbeeld op de site www.kunstkapers.nl

Ook maak ik schilderijen die een beschilderde perspex plaat bevatten of perspex kubussen met als inhoud beschilderde plaatjes achter elkaar.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van mijn portfolio. Dit is een selectie van mijn werk.

Openingstijden

U mag mij bellen maar het liefst heb ik dat u mij mailt. U kunt altijd een afspraak maken voor een atelierbezoek. Indien gewenst zou dat ook in het weekend kunnen. Mijn portfolio is slechts een selectie van mijn werk. Ik kan onmogelijk alles op de site zetten.

maria westra
maldenhof 323
1106 ek Amsterdam
Nederland
Tel: 020-6916198
E-mail: mariawestra@hetnet.nl

www.kunstkapers.nl


537 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "maria westra"