hoofdmenu
volgende Kunstenaar in Vught
favorietenVerwijder uit favorieten
6 (8)

Jeanne JAJM Tax

Verwacht

Stoere Stukken in Steenfabriek

Tentoonstelling 07-10-2017 t/m 22-10-2017 > Vught
(2)
(3)
(4)

EXPOSITIE: STOERE STUKKEN in STEENFABRIEK

In de maand oktober exposeren vier beeldend kunstenaars uit Vught en Helvoirt in de Steenfabriek in Gilze. Carola Mokveld , Jeanne Tax, Margot Oomen en Patrice Vermeer tonen een scala aan tweedimensionaal en driedimensionaal werk.
Carola Mokveld werkt met een diverse aan materialen en onderwerpen. Het verhaal achter het onderwerp staat dikwijls centraal. In deze expositie is werk te zien in o.a. de eeuwenoude techniek: encaustiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bijenwas en pigmenten, Carola doet dat geheel op eigen wijze. Carola is voortdurend bezig met een dialoog tussen leven en kunst en haar materiaal.
Jeanne Tax zoekt een samenspel met materialen om te komen tot een beeld onder de noemer: assemblage-, conceptuele kunst en mixed-media. In deze expositie zijn o.a. een aantal beelden uit haar laatste serie “ Rok Rock” te zien. Haar beelden/composities zijn afgeleid van fantasieën, gebeurtenissen, gevonden voorwerpen , tekst of thema’s.
Margot Oomen maakt Bronzen en monumentale keramische beelden. Haar inspiratie vindt zij in de natuur, het landschap rondom haar atelier en in zichzelf als mens in ontwikkeling. De serie “Shelters” is in brons gegoten. Haar laatste serie “ Floating Houses” is hier een vervolg op. Deze keer vervaardigd uit klei, gebakken in een gasoven en in een zelfgebouwde hout gestookte Raku oven.
Patrice Vermeer maak vele foto’s met haar camera, voornamelijk in de natuur. Deze foto’s of fragmenten ervan transformeert Patrice tot nieuwe, eigen beelden die uitgewerkt worden in olieverf. Als ontspanning maakt Patrice ook kleiner, kleurrijk werk in acrylverf, pen en inkt. Daarbij gebruikt ze vaak de techniek van het sjabloneren.
Dit alles te zien in de Steenfabriek.
STOERE STUKKEN in de STEENFABRIEK . Steenfabriek 1, 5126 PB Gilze.
7 t/m 22 oktober van 11.00-17.00 uur. Op zaterdag en zondag.

Jeanne JAJM Tax

Beeldend Kunstenaar vakgebied beeldhouwen in velerlei materialen.
Ik maak deel uit van een beeldhouwcollectief "ATTITUDE"
wij beschikken over een grote tuin in Borkel&Schaft en hebben daar een doorlopende expositie in de tuin.
Drie maal per jaar nodigen we gasten uit die hun 3D werken ten toon stellen en verkopen.
Boven mij atelier beschik ik over een expositie ruimte "TROBADA" van 60 vierkante meter met daarin verschuifbare panelen. Deze ruimte is te huur voor exposities. Zeer gunstig gelegen vlak bij het station en openbaar vervoer bus ruime parkeergelegenheid.

Jeanne JAJM Tax
Bestevaer 1
5262 VV Vught
Nederland
Tel: +31644626495

www.jeannetax.nl

Op het prikbord


5 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Jeanne JAJM Tax"