hoofdmenu
volgende Overige kunst in Eindhoven
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (7)

Albert van Breemen

Albert van Breemen Eindhoven

Een droom is uitgekomen! In 2016 heb ik de stap genomen om meer tijd aan mijn passie te besteden, namelijk klassiek en realistisch teken- en schilderles geven. Een cursusprogramma in elkaar zetten en lesmateriaal ontwikkelen was nog het makkelijkste om te doen. Maar zouden er voldoende cursisten naar de cursus komen? En zou er wel voldoende interesse zijn?

Inmiddels heb ik antwoorden op deze vragen: regio Eindhoven heeft behoefte aan teken- en schilderles waarbij op een motiverende en gestructureerde manier kennis en vaardigheden worden bijgebracht. Na veel positieve feedback van de cursisten te hebben gehad heb ik daarom een nieuw cursusprogramma voor 2017-2018 gemaakt. Deze gaat in September 2017 van start.

Het 2017-2018 teken- en schildercursus programma bestaat uit 25 ochtend- en 25 middaglessen op de vrijdag, verdeeld over 3+3 modules. Het programma is geschikt voor zowel beginners als mensen met enige teken en schilder ervaring. De lessen in de ochtend bieden elke les veel nieuwe kennis en inzichten, terwijl de lessen in de middag zich meer richten op materiaalgebruik, vaardigheden ontwikkelen en toepassen van het geleerde.
Alle 6 modules zijn afgebakende cursussen die los van elkaar gevolgd kunnen worden. Je kan je daarom aanmelden voor een enkele module. Omdat de modules elkaar wel versterken krijg je het grootste leereffect door het complete programma te volgen. Een aanrader voor de serieuze cursist!

Compositie – Stilleven (8 lessen)
Modeltekenen I – Fundamenten en technieken (7 lessen)
Modeltekenen II – Anatomie en Tekenen vanaf model (10 lessen)
Bargue II – Cast drawing met houtskool (8 lessen)
Alla prima schilderen (7 lessen)
Portretschilderen (10 lessen)

Het programmaboekje kan je hier download:

www.albertvanbreemen.nl/cursussen


Albert van Breemen

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen

Op de website van Atelier Albert van Breemen vind je veel informatie om te leren tekenen en schilderen zoals de Oude Meesters dat deden. Ook vind je hier het nieuwe cursusprogramma tekenen en schilderen.

Albert van Breemen
Deken van Somerenstraat 4
5611 KX Eindhoven
Nederland
E-mail: albert.van.breemen@gmail.com

www.albertvanbreemen.nl


9 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Albert van Breemen"