Snijder&CO

Snijder&CO Middelharnis
Marcelo Gimenes en Jaap Snijder, de behangkunstenaars van Snijder&CO in hun atelier Zierikzee.
Beschilderd behang is een oer-Hollandse ambacht geweest en zeer populair van 1670 tot 1800. In de 19de eeuw is het nagenoeg geheel verdwenen.. tijd om dit werk weer te doen herleven..meer informatie: www.snijder-co.nl
Snijder&CO Middelharnis (2)
Homage aan Anny Morpurgo by Snijder&CO
Snijder&CO Middelharnis (3)
Snijder&CO Middelharnis (4)
Atelier in Zierikzee, gevestigd aan het Havenplein!
Geopend op afspraak.

Behangkunstenaars Jaap Snijder en Marcelo Gimenes van Snijder&CO zijn gespecialiseerd in handgeschilderd behang en ontwerpen kleurrijke voorstellingen. Hun iconische behangsels zijn volledig met de hand vervaardigd zodat de ambachtelijke technieken in ere worden gehouden. Net als de grote Nederlandse behangselschilders zoals Aert Schouman en Jurriaan Andriessen schilderen met veel geduld bloemen, planten en vogels.

Inspiratie halen zij overwegend uit de Europese natuur. In tegenstelling tot Chinoiserie, is het handgeschilderde behang van Snijder&CO een contemporaine versie van deze historische voorganger. Vandaar dat zij hun tuinen van papier met een knipoog ook wel Dutchoiserie noemen. Zij werken uitsluitend met lokale pigmentverf en hoogwaardig vliesbehang waardoor er een volledig Nederlands kwaliteitsproduct ontstaat.

Openingstijden

Atelier en showroom in Zierikzee open op afspraak

Contact

Snijder&CO
Havenplein 18 in Zierikzee
4301 CB Middelharnis
Nederland
Tel: +31 6 414 91 226

snijder-co.nl

36 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur
  • Design
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Snijder&CO