favorietenVerwijder uit favorieten

Atelierroute Driebergen

Atelierroute Driebergen Driebergen-rijsenburg

Atelierroute Driebergen

Atelierroute Driebergen
De deuren van de ateliers van 31 Driebergse kunstenaars staan in het weekend van 3 en 4 oktober wijd open om hun eigen werk te tonen. De ateliers (en tuinen) zijn van 12.00-17.00 uur geopend.

Driebergse kunstenaars tonen hun nieuwste werk. Twee- en driedimensionaal, figuratief en abstract; er is kunst voor binnen en buiten te zien en te kopen. De kunstenaars zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over de manier waarop hun werk ontstaat.

Dit jaar kun je de atelierroute ook fietsen met een routekaart (die te downloaden is van de site), die de bezoekers langs de verschillende locaties leidt. Wandelend of fietsend kunnen belangstellenden genieten van de prachtige omgeving en hun weg vinden naar alle ateliers. Langs de route zijn verschillende oplaadpunten voor de elektrische fiets.
Gegevens over de route zijn te vinden op www.atelierroutedriebergen.nl.

Wethouder Hans Nijhof zal op vrijdagavond 2 oktober om 20:00 uur de atelierroute openen in de Galerie Driebergen (Stichting Ateliers Driebergen), Bosstraat 1, Driebergen. Galerie Driebergen is te bereiken via de zij-ingang van het voormalige gemeentekantoor: bij de parkeerplaats aan de kant van de Brandweer.

In Galerie Driebergen is een overzicht te zien van het werk van de deelnemende kunstenaars.

Dank zij de actieve inbreng van de kunstenaars, vrijwilligers van SAD, subsidie en sponsoring van het bedrijfsleven kan dit evenement elk jaar plaatsvinden.
Informatie over de atelierroute kunt u vinden op www.atelierroutedriebergen.nl en op www.galeriedriebergen.nl .

Openingstijden

Zaterdag 3 en Zondag 4 Oktober 12.00-17.00

Stuur een bericht naar "Atelierroute Driebergen"