PontArte

Meer...
Verwacht

Interiors - Marc Prat & Anna Chulkova

Tentoonstelling 23-06-2018 t/m 22-07-2018 > Maastricht

Marc Prat: Absis X 130 x 150 cm

(2)

Anna Chulkova Dom 40 x 40 cm

¨Interiors¨, is een expositie in samenwerking met de Duitse galerie Luzia Sassen uit Keulen. 2 kunstenaars- 1 thema: Kerkinterieurs anno 2018. Marc Prat (1971, Spanje) en Anna Chulkova (1971,Rusland) laten zien dat deze beelden ook nu nog veel emotie opwekken.

De tentoonstelling wordt op 23 juni om 16.00 uur geopend in aanwezigheid van de kunstenaars en is te zien tot en met 22 juli bij PontArte in Maastricht.
Openingstijden tijdens de tentoonstelling: do +, vrijdag10.00 – 14.00 uur, zaterdag 15.00 – 18.00 uur of op afspraak. Oranjeplein 203 in Maastricht.

We zien steeds meer samenwerkingsverbanden en nieuwe initiatieven ontstaan in de kunstwereld. Naast de lokale exposities, internationale kunstbeurzen en online kunstverkoop zoeken veel galeriehouders naar manieren om aandacht te vestigen op hun kunstenaars en het werk bij een groter publiek bekend te maken.
In 2018 hebben Luzia Sassen van Luzia Sassen gallery uit Keulen en Marieke Severens, PontArte in Maastricht het initiatief genomen om 1 tentoonstelling zowel in Keulen als in Maastricht te laten zien. Beide galeries presenteren werk van een kunstenaar waarbij de kunstenaars hetzelfde thema uitwerken. De tentoonstelling is te zien geweest in Keulen in Maart 2018 en zal vanaf 23 juni tot en met 22 juli te zien zijn in Maastricht bij PontArte.

Het thema interiors komt voort uit eerder werk van beide kunstenaars. Marc Prat heeft vanaf 2013 een aantal absis geschilderd en geëtst die bij Luzia Sassen de link hebben gelegd met het werk van Anna Chulkova, een van de kunstenaars die ze vertegenwoordigd en die al verschillende malen de Dom in Keulen heeft geschilderd.
Het interessante aan deze uitwisseling is dat beide kunstenaars een geheel eigen wijze hebben van werken. Waar het werk van Anna Chulkova realistisch en precies is, met een zacht kleurgebruik, is het werk van Marc Prat expressief en sober in kleurgebruik. Deze tegenstelling maakt dat de expositie meer is dan het tonen van werk van 2 hedendaagse kunstenaars.

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Conceptueel

PontArte is een jonge galerie in Maastricht die werkt op basis van afspraak. Op een tijdstip dat u kunst wilt kijken, zich wilt verdiepen in een kunstenaar of meer wil weten over kunst in Barcelona zijn wij voor u bereikbaar.

PontArte vertegenwoordigd een selectieve groep of kunstenaars die in en rond Barcelona wonen en werken. Wij bieden u opkomende kunstenaars tot gerenommeerde kunstenaars.

Wij doen het strategische werk voor u door de perfecte kunstwerken aan u te tonen en brengen de kunstwerken zo uit de kunstenaars studio naar uw locatie.

Openingstijden

Wij werken op afspraak en organiseren regelmatig evenementen.
Ook nemen wij deel aan kunstbeurzen.
Bel voor een afspraak 06 37 40 34 99
vindt onze portfolio online op www.artsy.net/pontarte en www.Artsper.com/pontarte

PontArte Maastricht
PontArte Maastricht (2)

gebouw

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"