PontArte

Doors and Windows | Oriol Texidor

Tentoonstelling t/m 05-12-2019 > Maastricht
Oriol Texidor | Immersio 214
(2)
Oriol Texidor | Immersio 252
Doors and Windows is de tweede solo tentoonstelling van Oriol Texidor bij PontArte in Maastricht.

Met de tentoonstelling Doors and Windows is het de tweede keer dat de Spaanse kunstenaar Oriol Texidor solo te zien is bij PontArte. In Februari van dit jaar was hij al te zien in een Duo Tentoonstelling met de Nederlandse kunstenaar Willibrord Nota. De nieuwe tentoonstelling toont een aantal recente werken uit de serie ‘Immersio’ Waar Texidor sinds 2014 aan werkt.
Bij de tentoonstelling verschijnt een catalogus.
Openingstijden tijdens de tentoonstelling: do t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur en op afspraak. Kapoenstraat 29 in Maastricht.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"