stichting LingeW'art

stichting LingeW'art Huissen
stichting LingeW'art Huissen (2)

KUNSTMANIFESTATIE & “MINIFESTATIE” 2015

Voor de 13e keer op rij vindt in het centrum van Huissen de KUNSTMANIFESTATIE van “De Huissense School” plaats. Ook deze keer kan er weer genoten worden van een divers en uitgebreid aanbod van prachtige kunstwerken. Niet alleen de “vaste” kunstenaars van de ateliers van de voormalige Aloysius- en Julianaschool tonen hun werk maar ook kunstenaars van buiten de regio zullen hun werk te tonen.

Het belooft een spannende, uitdagende KUNSTMANIFESTATIE te worden. Er is zowel abstracte- en figuratieve schilderkunst als grafiek te zien in beide schoolgebouwen. Ook zijn er sculpturen van brons en sieraden te bewonderen en in de Antonius kapel worden bijzondere houten wandsculpturen tentoongesteld.

Daarnaast kunt u in de “Kunstwagen” op het plein de “MINIFESTATIE” bekijken, een zeer bijzondere expositie van ruim 200 miniatuurtjes die in de 20 weken vóór de manifestatie door de kunstenaars gemaakt zijn. Dat het een zeer divers beeld geeft van de werkwijze van de verschillende kunstenaars spreekt voor zich!

Ook van buiten “De Huissense School” is er aandacht besteed aan de Manifestatie. Leden van de Klup, Vicarie, Binnenhues en Sancta Maria hebben met groot enthousiasme een schilderijtje voor de manifestatie gemaakt. Ook daarvan zal men kunnen genieten.

Zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn kinderen welkom om iets moois te maken in het kinderatelier “het JULIAANTJE” op de eerste verdieping van de voormalige Julianaschool. Toegang is gratis maar “vol is vol”.

OPENING: Vrijdagavond, 6 november om 19.30 zal de KUNSTMANIFESTATIE op feestelijke wijze worden geopend door wethouder Theo Janssen. Wij nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend kan de expositie worden bekeken.

De openingstijden zijn: vrijdag 6 november van 19.30 tot 21.00 uur.
Zaterdag 7 november en zondag 8 november van 11.00 tot 17.00 uur.
Ingang Langekerkstraat 19 en Conventstraat 2 in Huissen.
Toegang is gratis.

Openingstijden

De openingstijden zijn: vrijdag 6 november van 19.30 tot 21.00 uur.
Zaterdag 7 november en zondag 8 november van 11.00 tot 17.00 uur.
Ingang Langekerkstraat 19 en Conventstraat 2 in Huissen.

Contact

stichting LingeW'art
Huissen
Nederland
Tel: 0651417640

www.lingewart.nl

2548 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar stichting LingeW'art