hoofdmenu
volgende Cursussen en workshops in Breda
favorietenVerwijder uit favorieten
5 (12)

De Taal van Tekenen

De Taal van Tekenen Breda

Deze SoulCollage® kaarten zijn voorbeelden en bedoeld voor persoonlijk gebruik. Met dank aan de fotografen wiens werk op deze kaarten is afgebeeld.


De Taal van Tekenen

  • Tekeningen
  • Diversen

TEKENWORKSHOPS & SoulCollage®

TEKENTAAL is een van de oudste overleveringen van de mens. In de oertijd maakten mensen al tekens op rotsen, kleding en hun lichaam, om uitdrukking te geven aan wat er bij hen leefde. En dat is wat wij vandaag de dag ook doen als we tekenen. Gedeeltelijk bewust, gedeeltelijk onbewust komt in je tekening naar boven wat er in je omgaat.

DE TEKENING ALS SPIEGEL
In deze workshops krijg je concrete tekenopdrachten; het beeld dat je gaat tekenen komt na een korte meditatie en een geleide fantasie vanzelf naar boven. De tekeningen bespreken we in de groep, waarbij we aandacht besteden het verhaal van je tekening en aan de symbolen. De associaties en herinneringen die daardoor bij jou naar boven komen zijn belangrijk om te begrijpen wat de betekenis is van je tekening.

BASISWORKSHOP SoulCollage®
Soulcollage® is een creatieve en verrassend eenvoudige manier om contact te maken met je eigen wijsheid. De methode bestaat uit twee delen. Het maken van kaarten en het SoulCollage® proces. Je zoekt intuïtief een aantal afbeeldingen uit die je aanspreken en maakt daar een collage mee op een stevige kaart. Met het SoulCollage® proces laat je vervolgens de kaart tot je spreken. Je stapt als het ware in de afbeelding en geeft vanuit die positie antwoord op vragen. Zo krijg je nieuwe inzichten over wie jij in essentie bent, maar ook in relatie tot je familie en vrienden, de gemeenschap en de wereld.

De workshops worden los aangeboden en in een serie van vijf met een vaste groep. In de agenda van De Taal van Tekenen kun je zien wat er precies op het programma staat: http://www.detaalvantekenen.nl/agenda-workshops-en-trainingen/

Heb je interesse? Meld je aan of mail voor meer informatie naar Yolande: info@detaalvantekenen.nl

Openingstijden

Zie agenda op de website: http://www.detaalvantekenen.nl/agenda-workshops-en-trainingen/

De Taal van Tekenen
Schrepelstraat 23b
4835 BC Breda
Nederland
Tel: 0652072675
E-mail: info@detaalvantekenen.nl

www.detaalvantekenen.nl


14 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "De Taal van Tekenen"