kunsthuis KEK

Nu te zien

KEKhuis = Kunstwarenhuis

Tentoonstelling t/m 23-12-2023 > Epe
Het Eper KEKhuis voor kunst en cultuur is Kunstwarenhuis geworden. Met op 2 verdiepingen kunst voor elk wat wils. 28 kunstenaars uit de gemeente Epe en omgeving hebben zo’n 300 kunstvoorwerpen ingebracht. Er zijn schilderijen, tekeningen, beelden, sieraden, textiel. Alles aantrekkelijk geprijsd. Ook is er een veelheid aan kunstkaarten te koop.

Ieder kunstwerk dat in het Kunstwarenhuis te zien èn te koop is, is uniek. Er is maar 1 exemplaar van gemaakt. Kunst is er om blij van te worden iedere keer dat je er naar kijkt. En wat is er mooier dan een dergelijk cadeau te krijgen?

Het Kunstwarenhuis is geopend van 25 november tot en met 23 december 2023 op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Locatie: KEKhuis voor kunst en cultuur, Beekstraat 5 in Epe.
kunsthuis KEK Epe
Het KEKhuis gelegen in het Beekpark

Ontstaan in 1984, was het KEKhuis in Epe in het verleden de thuisbasis voor een collectief van lokale (beeldend) kunstenaars: Kollektief Eper Kunstenaars, afgekort tot KEK, waaraan het kunsthuis ook zijn naam ontleent. Aanvankelijk vooral als galerie en nu als plek voor exposities van kunstenaars uit de regio, kleinschalige culturele activiteiten, voorstellingen en van lezingen. Ook staat het KEKhuis ter beschikking als tijdelijk atelier. Er is een intensieve samenwerking met allerlei organisatie binnen en buiten de gemeente Epe. Het KEKhuis is voor kunstenaars èn anderen een ontmoetingsplek voor kunst en cultuur. De missie van het KEKhuis is om professionele kunst laagdrempelig toegankelijk te maken voor jongeren en volwassenen via exposities en andere kunst- en culturele activiteiten. Veel activiteiten hebben een link met maatschappelijk relevante onderwerpen, zoals natuur en milieu, diversiteit, en cultureel erfgoed. In de zomer wordt beeldende kunst gecombineerd met gratis toegankelijke kleine concerten in het Beekpark.

Openingstijden

Tijdens activiteiten geopend op vrijdag +zaterdag +zondag van 14:00 tot 17:00 uur. En op aanvraag.

Contact

kunsthuis KEK
Beekstraat 5
8162HA Epe
Nederland

www.kunsthuiskek.nl

12 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar kunsthuis KEK