Le Tableau Zwolle

Kunstuitleen, galerie , kunstzinnige geschenken en Giclees aangevuld door een lijstenmakerij.


Giclees zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen, een mooi en betaalbaar alternatief! De Giclée’s worden in de studio’s van Art Revisited gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Juane Xue en Marius van Dokkum. Een door de kunstenaar gesigneerd en genummerd certificaat geeft aan dat ook voor hen deze techniek een uitstekende manier is om de schilderkunst voor een groot publiek toegankelijk en bereikbaar te maken.

Een giclée is uitermate geschikt als kunstcadeau, een bijzonder en blijvend aandenken voor een verjaardag, trouwdag, jubileum, huwelijkscadeau of als relatiegeschenk.
Maar ook lenen wij giclees uit aan bedrijven, betaalbaar werk, wordt na 6 maanden omgewisseld en tegen zeer lage tarieven ... bel ons gerust voor vrijblijvende info.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
Koopzondag
Ook s'avonds op afspraak.

Contact

Le Tableau Zwolle
Bethlehemkerkplein 30
Zwolle Zwolle
Nederland
Tel: 06-18903138

www.letableau-zwolle.nl

2689 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Sieraden

Stuur een bericht naar Le Tableau Zwolle