hoofdmenu
volgende Kunstenaar in Sint Oedenrode
favorietenVerwijder uit favorieten
1 (2)

Annie Veldkamp

Annie Veldkamp Sint Oedenrode

Puur & Grenzeloos

Puur & Grenzeloos

Neem elkaar in de armen en beweeg. Een Argentijnse tango of toch liever een Syrische Dabka. Afrikaanse dansen wisselen af met Engelse en Weense walsen. Danspassen vervagen, stijlen vermengen. Wat overblijft is samen bewegen op ritmische klanken. Dansen is puur en grenzeloos.

Met elkaar dansen laat altijd sporen na. Voetafdrukken en emoties, verbroedering en talenten. Deze sporen zie je duidelijk terug in het wandkleed van vilt, dat kunstenares Annie Veldkamp in samenwerking met heel veel ‘dansers’ heeft gemaakt in het kader van ‘De nacht van de vluchteling’. Uitgangspunt hierin is een wereld zonder grenzen, iets waar vluchtelingen dagelijks letterlijk en figuurlijk tegenaan lopen.

Om meer aandacht te vragen voor vluchtelingen in het algemeen en ‘De nacht van de vluchteling’ in het bijzonder, gaat het unieke wandkleed zelf ook op reis. Een jaar lang is dit wandkleed te zien en voelen op diverse en uiteenlopende plekken; bij culturele evenementen, in gemeentehuizen of in bankgebouwen.

Wil je dat het wandkleed – van 3 meter doorsnee – ook bij uw organisatie of bedrijf ‘’langskomt’? Dat kan. De bijdrage voor deze unieke aandacht voor de honderdduizenden vluchtelingen die onze wereld kent komt volledig ten goede van ‘De nacht van de vluchteling’.

Geïnteresseerd, geboeid of gegrepen? Of misschien alle drie. Neem dan contact op met Annie Veldkamp
info@avlook.nl

Annie Veldkamp

Annie Veldkamp woont en werkt in Sint-Oedenrode. Sinds 2000 heeft ze haar eigen atelier ‘AV look’. In 2011 heeft deze self-made artist de kunstacademie Filarski afgerond.
Sinds 2005 werkt Annie Veldkamp dagelijks intensief met vilt. Ze geeft hierin ook les in haar atelier. Werken met dit natuurproduct is voor haar rustgevend en ze kan hierin haar gedachte kwijt. “Het is voor mij een vorm van mediteren”, zegt ze hierover. Haar vilten kunstwerken kenmerken zich doordat het dikwijls grote objecten zijn met een driedimensionale uitstraling. Warm, origineel en natuurlijk. Vernieuwend is het gebruik van zeefdruktechniek op het vilt. Haar thema is ‘natuurlijk mooi’. En dat is het:
Natuurlijk Mooi. Mooi natuurlijk.

Openingstijden

Op afspraak

Annie Veldkamp
Hoogstr.11
5492 vt Sint Oedenrode
Nederland
Tel: 0612646061

www.avlook.nl


308 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Annie Veldkamp"