Field of Dreams

Over Field of Dreams
In 2011 is Stiching Field of Dreams (FoD) opgericht met het doel om de scheidslijnen tussen kunst, amusement en informatie te vervagen en de traditionele verhoudingen tussen high -en low culture te doorbreken.

Daarnaast richt de stichting zich op het bevorderen van kunst en cultuur in al haar verschijningsvormen om zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het kunstklimaat in Rotterdam en daarbuiten. Dit doet Stichting Field of Dreams door kunstbeurzen, projecten en evenementen te organiseren waarbij onder andere hedendaagse kunst, design, muziek en entertainment samenkomen om een breed publiek te bedienen.

Projecten
Het eerste project dat vanuit deze gedachte werd geïnitieerd is de RAW Art Fair kunstbeurs, waarbij de eerste editie op 2012 in de Fenix Loods te Rotterdam plaats vond. De beurs was een succes en is dit jaar voor de zesde keer georganiseerd onder de noemer Rotterdam Contemporary Art Fair in het World Trade Center in Rotterdam, tijdens de Rotterdam Art Week, samen met Art Rotterdam en andere evenementen, waarmee de grootste kunstweek van Nederland wordt gecreëerd. Dit keer met nog meer randtentoonstelling zoals; Masters of Rotterdam of Art with a View.

Naast de kunstbeurs organiseert Field of Dreams diverse tentoonstellingen, zoals een expositie op het North Sea Jazz festival en een tentoonstelling in het voormalige ABN AMRO gebouw aan de Coolsingel. De focus van de stichting ligt voornamelijk op Rotterdam, maar ook projecten buiten Rotterdam worden niet geschuwd.

Meer informatie over onze uitvoerde projecten vind u snel terug op onze website of u kunt contact opnemen voor eventuele vragen of beeldmateriaal.

Kantoor & Showcase
Het kantoor bevind zicht op de Hélène Swarthstraat 19a, Rotterdam Kralingen, waarbij ook een expositie ruimte is aan verbonden. Dit platform bied een ruimte aan kunstenaars, designers, performance artist, dansers, muzikanten en architecten. De showcase creëert een directe interactie met de toeschouwer.

Openingstijden

KANTOORTIJDEN
ma - vr: 09.00 - 17.00 uur

BEZOEKERSTIJDEN
wo - vr: 12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur
of bezichtiging op afspraak

Contact

Field of Dreams
Hélène Swarthstraat 19a
3061 CK Rotterdam
Nederland
Tel: 0624876594

www.fieldofdreams.nu

2458 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Field of Dreams