favorietenVerwijder uit favorieten

Atelier 't Kleurenrijk

Atelier 't Kleurenrijk Waarland

Atelier 't Kleurenrijk

Schilderen is een prachtige ontdekkingsreis voor wie zich eraan over durft te geven.
Soms makkelijk
Soms lastig
Soms pijnlijk
Soms liefdevol

Maar altijd komend tot een uniek resultaat. Want schilderen is vooral leuk! Iets maken wat er nog niet was, helemaal vanuit jezelf.

In een groep van ten hoogste 6 personen gaan we via verschillende opdrachten de wereld in en om ons heen weergeven. Waarbij het niet altijd gaat om het resultaat maar vooral om de weg ernaartoe. Soms vraagt dat van je om een grens te verleggen, stilte te ervaren en te voelen wat een opdracht met je doet. Door te schilderen vanuit je intuïtie, kom je dichter bij jezelf. Deze manier van schilderen geeft je nieuwe energie en inzichten.

Tijdens de cursus leer je verschillende schildertechnieken en materialen kennen. We zullen voornamelijk gebruik maken van acrylverf maar ook tekenmaterialen zoals pastelkrijt, contékrijt, houtskool, potloden, inkt en rietpen. Net wat de opdracht vraagt. Volop mogelijkheden om te experimenteren. Daarnaast is er veel aandacht voor bewustwording, meer zien, kleur, compositie, spanning dieptewerking, vorm etc.

De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Iedere cursist kan op zijn of haar niveau met de opdrachten aan de slag.

Ga je mee op avontuur?
De cursus bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Je kunt je inschrijven voor één van de volgende dagdelen:

Maandagmiddag - 13:30 tot 16:30 uur - start 18 september 2017
Maandagavond - 19:30 tot 21:30 uur - start 18 september 2017
Woensdagochtend - 9:30 tot 11:30 uur - start 20 september 2017

(Op maandag 23 oktober en woensdag 25 oktober is er geen les in verband met de herfstvakantie).

Voor meer informatie en/of deelname neem contact op met Marry Veldman via 0226-422466 of via info@atelier-het-kleurenrijk.nu

Stuur een bericht naar "Atelier 't Kleurenrijk"