Atelier Chaam

Atelier Chaam Chaam
Atelier Chaam Chaam (2)
Atelier Chaam Chaam (3)
Atelier Chaam Chaam (4)

Wij, Kees en Ria van der Linden van Atelier Chaam, geven super leuke teken- en schilderworkshops in een gezellige woonboerderij op het platteland in Chaam, een prachtige locatie dicht bij Breda/Tilburg en gelegen in een zeer bosrijk gebied.
We hebben in de afgelopen 15 jaar al veel gezellige groepen mogen verwelkomen. De workshops groepsportret, stilleven en verf smijten zijn zeker succesvol, maar naaktmodel tekenen/ schilderen is altijd weer absoluut een topper. Zeker voor vrijgezellen feestjes. Alle workshops bij Atelier Chaam zijn een bijzondere en superleuke belevenis voor iedereen! Of je nu wel of niet kan tekenen maakt niet uit. Wij maken er altijd een feestje van!

Iedere workshop wordt namelijk feestelijk omkleed met koffie, thee, iets lekkers en meer dan voldoende wijn of bier, fris en diverse hapjes in de pauze, en in de nabespreking. Er wordt niet op een wijntje of hapje gekeken. Onze gasten worden ronduit verwend! Er is ook meer dan voldoende tijd en afwisseling in het programma om te genieten van wat wij te bieden hebben.

Meestal duurt een workshop een halve dag. Andere (alle) wensen op gebied van tijd of inhoud zijn bespreekbaar.
Deelnemers zijn altijd super enthousiast. Ze zeggen het, maar het is ook te lezen in de reacties op Facebook. Op de pagina Atelier Chaam kregen wij altijd 5 sterren (max). Onze website www.atelierchaam.nl geeft daarnaast een heel goed beeld van wat wij te bieden hebben. Wij zorgen voor een professioneel model (m/v) of een inspirerend stilleven, voor enthousiaste deskundige begeleiding, een goed ingericht schilders atelier, juiste belichting, een feestelijke sfeer, alle teken- en schilder materialen, en al wat nodig is om mooie werkstukken te maken.

Wij kunnen deze workshops (m.u.v. de ws "Verf Smijten") aan onze deelnemers aanbieden voor € 37,50 p.p. met een minimum van 10 deelnemers. Dit is inclusief alles, volledig en ruim verzorgd dus! De workshop "Verf Smijten" wordt deels gehouden in een bijzondere daarvoor speciaal ingerichte Vlaamse boerenschuur. Er is veel voorbereiding en materiaal (verf/ doek) voor nodig. De prijs is hiervan ligt op E75,- p.p. idem minimaal 10 deelnemers.

Openingstijden

Alle dagen van de week, zowel in de ochtend, middag, als in de avond mogelijk.

Stuur een bericht naar Atelier Chaam