Favié Design

Favié Design Den Haag
Portfolio Favié Design
Favié Design Den Haag (2)
Voorbeeld binnenwerk
Favié Design Den Haag (3)
Favié Design Den Haag (4)

Boek ontwerpen voor u als kunstenaar!

Graag verzorg ik uw nieuwste boek van ontwerp tot en met productie.
Heeft u ook altijd al zo graag een mooi boek willen hebben van (al) uw kunstwerken? Een mooie verzameling van uw werken bij elkaar. Leuk om bij uw tentoonstelling neer te leggen, aan (nieuwe) klanten te geven of voor op een koffietafel!

Denkt u misschien dat uw boek te duur wordt in een kleine oplage? Met de komst van goedkope drukkers voor offset- en digitaal drukwerk is het uitgeven van uw eigen boek mogelijk en betaalbaar geworden.
Ik kan u helpen bij het vinden van de beste oplossing.

Stuur gerust uw vragen naar: elise.favie@gmail.com
Ik zal u voorbeelden laten zien!Favié Design

De beste manier om met je doelgroep te communiceren is via een aantrekkelijk visitekaartje of een leuke website. Fotografie, illustraties, soort lettertype kleden dit alles aan. Wilt u zich presenteren via een mooie omgeving vormgegeven door Favié Design, laat dan een hier bericht achter. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van boek tot onderdelen voor het web.
Grafisch ontwerp, reclame drukwerk, illustraties (o.a. infographics), kunstzinnige foto's, vrijblijvend advies voor uw nieuwe omgeving (ontwerp). Affiches, posters, leuke kaarten, huisstijl-aanpassing (branding), flyers, logo's.

Vriendelijke groet,
Elise Favié
Den Haag
  • Design

Stuur een bericht naar "Favié Design"