Crea JUUL

Crea JUUL Nederhorst den Berg
Creatie met Powertex klei. Geschikt voor buiten. Kan geplaatst worden op een metalen pin. Super decoratief, leuk om te maken en origineel!
Crea JUUL Nederhorst den Berg (2)
Cursus Lady in Rags. Cursus opzet in 1.5 dagdeel. Inclusief lunch. Gemaakt van Powertex met stofverhardingstechniek. Een prachtige creatie!
Crea JUUL Nederhorst den Berg (3)
Je eigen "vuilnisbakkie" creëren? Dat kan in mijn atelier. Een originele en naar eigen wens in te vullen creatie waarbij ervaring niet nodig is. Stap voor stap begeleiding brengen je naar deze fraaie sculptuur die geheel met klei wordt vervaardigd. Tevens geschikt voor buiten! Wie waakt er bij jouw voordeur?
Crea JUUL Nederhorst den Berg (4)
Bij Crea JUUL maak je ook de leukste tuindecoraties. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en er blijft genoeg ruimte over voor je eigen creativiteit. Of volg het voorbeeld, net wat je prettig vindt. Deze libelle bol is geschikt voor buiten. Een echte eye-catcher in je tuin. Niet te koop in welk tuincentrum dan ook! Ga jij deze creatieve uitdaging met mij aan?

In mijn gezellig atelier te Nederhorst den Berg kun je diverse cursussen volgen met het materiaal Powertex. Veel eigen creaties. Uitsluitend kleine groepjes, goede begeleiding en tevreden naar huis.
Ervaar een keer de Powertex wereld. Zoveel leuks om te maken, ook als je zelf denkt niet zo'n "crea-bea" te zijn. Succes gegarandeerd!

Tot ziens!

Openingstijden

Alle dagen worden cursussen gegeven, kijk ook op de website van Crea JUUL. De agenda geeft een duidelijk overzicht.
Ma tot en met zaterdag geopend, tijden afhankelijk van de te volgen cursus. Ook data in overleg zijn te plannen.

  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Design
  • Diversen

Stuur een bericht naar Crea JUUL