Crea JUUL

Crea JUUL Nederhorst den Berg
Creatie met Powertex klei. Geschikt voor buiten. Kan geplaatst worden op een metalen pin. Super decoratief, leuk om te maken en origineel!
Crea JUUL Nederhorst den Berg (2)
Cursus Lady in Rags. Cursus opzet in 1.5 dagdeel. Inclusief lunch. Gemaakt van Powertex met stofverhardingstechniek. Een prachtige creatie!
Crea JUUL Nederhorst den Berg (3)
Ook voor een leuke workshop met dikke dame beeldjes beschilderen (nana), kun je terecht in mijn atelier. Op de website vind je deze onder het rubriekje cursussen algemeen zonder powertex. Je kunt kiezen uit een dagdeel workshop al dan niet aansluitend met een lekkere lunch of je maakt 2 beeldjes met lunch ertussen in 1 dag. Gezellig met je vriendin(nen) of familie!
Crea JUUL Nederhorst den Berg (4)
Zoek je een workshop voor een ochtend, middag of avond? Die zijn zeker ook in mijn atelier te volgen. Zoals bijvoorbeeld workshop schelpenkrans maken, mozaïeken met sier/voorgevormde mozaïek steentjes (dus geen geknip met tangen...) etc etc. Kijk op de website of mail even als je vragen hebt.

In mijn gezellig atelier te Nederhorst den Berg kun je diverse cursussen volgen met het materiaal Powertex. Veel eigen creaties. Uitsluitend kleine groepjes, goede begeleiding en tevreden naar huis.
Ervaar een keer de Powertex wereld. Zoveel leuks om te maken, ook als je zelf denkt niet zo'n "crea-bea" te zijn. Succes gegarandeerd!

Tot ziens!

Openingstijden

Alle dagen worden cursussen gegeven, kijk ook op de website van Crea JUUL. De agenda geeft een duidelijk overzicht.
Ma tot en met zaterdag geopend, tijden afhankelijk van de te volgen cursus. Ook data in overleg zijn te plannen.

  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Design
  • Diversen

Stuur een bericht naar Crea JUUL