Monique Bosch

Monique Bosch Zutphen
Monique Bosch
Monique Bosch Zutphen (2)
Atelier Boschbeeldend in de Hoven
Monique Bosch Zutphen (3)
Schrijvend meisje Anna
Monique Bosch Zutphen (4)
Kairos

Figuratief brons, mensen en dieren kenmerken mijn werk. Ze hebben in mijn werk een centrale plaats. Spelend met de verwantschap tussen beide soorten (eigenlijk één) maak ik spannende combinaties. Ik streef daarbij naar een realistische weergave. De beelden geven de indruk van een levend personage. Mijn vormgeving noem daarom ik Levend Realistisch.
Van jongs af aan gebruik ik mijn handen om vormen te maken in klei en was. Ik groeide op in een kunstlievend klimaat en volgde verschillende cursussen die ondersteunend waren voor mijn artistieke ontwikkeling. Onder anderen kreeg ik les van David de Goede, Igor Kusmirak, Heleen Levano, Natasja Bennink en Eddy Roos. Vanaf 2011 professionaliseerde ik mijn vaardigheden steeds meer. En in 2015 startte ik mijn bedrijf Bosch Beeldend. Van 2015 tot 2018 maakte ik deel uit van Kunst op de Hoek  in Zutphen.
In de openbare ruimte staan Twee Vogeltjes B, Vogeltje Brummen en Vogeltje Bronckhorst, aan de oevers van de IJssel. De twee beelden bij het pontveer accentueren de verbinding tussen beide gemeenten.
Ik geef als kunstenaar in de klas gastlessen op school, en geef ook boetseerles in mijn atelier of op locatie. Dat kan individueel of voor een groep.

Openingstijden

Op afspraak

  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Monique Bosch