Ateliers Reeshof. Tilburg (ART)

AR.T is een groep van 10 kunstenaars met verschillende disciplines en allen gevestigd in de Tilburgse wijk Reeshof.
Tijdens de jaarlijkse expositie is er dan ook een breed scala aan kunstvormen te bewonderen. Fotografie, textiel, schilderijen in acryl en olie, tekeningen, keramiek, brons, steen en mixed media. Deze worden samengebracht in de sfeervolle Steenfabriek in Gilze. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.ateliersrt.nl
De expositie zal op 3 november om 14.00 uur officieel worden geopend door de heer Jan Boelhouwer, burgemeester van de gemeente Gilze en Rijen.
De expositie van AR.T is dit jaar wederom bijzonder en verrassend. Iedere kunstenaar heeft speciaal voor deze gelegenheid een werk gemaakt dat is gebaseerd op een thema. Deze werken worden in deze expositie voor de eerste keer getoond.
Een bezoek aan de AR.T-expositie is in het 1e weekend van november mooi te combineren met een bezoek aan de expositie van fotoclub Silhouet uit Gilze. Bianca van Zeeland, enthousiast lid van AR.T en aanwezig met haar prachtige foto’s is ook lid van Fotoclub Silhouet en exposeert gelijktijdig met de 13 andere leden in cultureel centrum De Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze.

Openingstijden

De weekenden 3, 4 november en 10, 11 november exposeert kunstenaarscollectief Ateliers Reeshof Tilburg, kortweg AR.T, van
12.00 tot 17.00 uur, in Galerie De Steenfabriek in Gilze.

Stuur een bericht naar "Ateliers Reeshof. Tilburg (ART)"