Galerie de Hollandsche Maagd

Nazomeren bij De Hollandsche Maagd

Tentoonstelling t/m 31-10-2021 > Gouda
(2)
Gouda- Museumhaven Leo van der Vlist
Een expositie met dieren, stadsgezichten en meer. Robin d’Arcy Shillcock schetst en schildert in Nederland en op zijn reizen veel dieren, van varkens, kippen en geitjes tot (trek)vogels en ijsberen. Van Jasper Hulshoff Pol zijn er ezelschilderijen en gelaste dieren. Nathalie Verkade schildert haar vogels en muisjes ragfijn met olieverf op paneel en Rudy Volbeda schildert en plein air zijn landschappen en dieren in olieverf op paneel en linnen. Van kunstschilder en molenaar Leo van der Vlist zijn er koeien spiegelend en stadsgezichten en Anita Gaasbeek maakte snelle dierenschetsen in aquarel en inkt op de boerderij en in de dierentuin. Ook zijn er eigenzinnige (dieren) portretten in olieverf van Koos ten Kate, sieraden met dieren van Greetje Sieders en Susanne Bagaya en dieren van glas, keramiek en in brons.
Galerie de Hollandsche Maagd Gouda
Galerie de Hollandsche Maagd Gouda (2)
Lustrumexpositie 10 jaar galerie De Hollandsche Maagd
Galerie de Hollandsche Maagd Gouda (3)
Expositie "Figures 2019" met werk van Anita Gaasbeek, Claartje van Oosterum, Main kunstenaars

Aansprekende en betaalbare kunst van nu in een 500 jaar oud Gouds grachtenpand.
In de galerie wordt in wisselende exposities werk getoond van hedendaagse kunstenaars. Behalve schilderkunst, grafiek, fotografie en beeldhouwkunst ook toegepaste kunst, glas en sieraden. Het werk van Anita Gaasbeek is te zien in Atelier De Hollandsche Maagd achter de galerie en bij Restaurant de Mallemolen (bel even voor een afspraak tel. 0615386063)

Openingstijden

donderdag en vrijdag van 13 tot 17 uur, zaterdag van 11 tot 17 uur en een zondag per maand van 13 tot 17 uur. Of 7 d.p.w. op afspraak, bel even op 0615386063

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Tekeningen
  • Glaskunst

Stuur een bericht naar "Galerie de Hollandsche Maagd"