Angelique Desiree

Angelique Desiree Oirschot
Dragon ride
Angelique Desiree Oirschot (2)
Angelique Desiree Oirschot (3)
Angelique Desiree Oirschot (4)

Angelique Desiree (1974) studeerde in 2004 af met een Master in Digital Media Design aan de HKU en heeft zich daarna op vele vlakken laten bijscholen.

Haar pad meandert langs vele wegen. Dit heeft alles te maken met archetypische persoonlijke ontwikkelingstrajecten en dat is ook precies waarover haar werk gaat. Dat en de connectie met de natuur. In de Kosmovisie van de Andes komen deze aspecten ook telkens weer naar voren en dat is waarom die haar zo krachtig fascineert.

In Den Haag heeft Angelique Desiree jarenlang de media en kunstpraktijk "Shortcake" gehad, waarin ze autonoom, toegepast en educatief werkte met bewegend beeld. Het tactiele werken bleef echter roepen en in 2014 heeft ze het roer omgegooid en is ze terug naar haar roots in Brabant gegaan om zich daar te richten op haar grote liefde: illustratie.

Haar unieke Mixed Media - werkwijze vindt de oorsprong in de "cut out stop motion animatie" een vorm waar ze veel mee werkte in haar eigen animaties en haar educatie aanbod. Het is een combinatie van een platte illustratie, gecombineerd met een natuurlijk 3d element en een dslr camera die daarboven hangt. Omdat ze met vergankelijke materialen werkt, bevindt het eindwerk zich dus altijd IN de camera en is digitaal van aard, terwijl het geen fotografie pur sang is.

Contact

Angelique Desiree
Heistraat 1
5688EL Oirschot
Nederland
Tel: 0624860006

www.angeliquedesiree.nl

1679 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Angelique Desiree