Roy Valentijn - n j i t n e l a v

Roy Valentijn - n j i t n e l a v Zwaagdijk-Oost
Kunstenaar van de hedendaagse schilderkunst, geboren en getogen op 10 maart 1986 in Hoogkarspel. Al van jongs af aan ben ik ontzettend creatief, een geboren artiest.

Ik droom elke dag over de meest waanzinnige vormen en kleuren waardoor ik in staat ben de meest sub fantalistische doeken te creëren. [definitie:] het kijken door jouw persoonlijke bril. Hiermee kun je "jouw eigen" realiteit+fantasie laten kijken naar mijn kunst. Ik probeer hiermee de kunst die ik maak over te geven aan elk soort doelgroep, het is voor letterlijk alles en iedereen die je maar kunt bedenken. Even vanuit mijn perspectief gezien het voornaamste.. Ik probeer iets nieuws mee te geven, een toevoeging voor de toekomst en inspiratie op het gebied van kunst.

“Ik voel me nu beter dan ooit!”

Dit zorgde voor het ontstaan van een nieuwe schilderstijl:

“De Sub-Fantalistische stijl is geboren.”

Een stijl die bedoelt is om mensen zelf te laten bepalen wat zij waarnemen, vernieuwing en kleur aan te brengen bij de mensen.

Ik maak met acrylverf kunst op schildersdoek, ik ontwerp denim jacks, caps/petjes, boxershort met een print van mijn kunst. ik werk ook in opdracht (zoals het maken van een muurschildering bij bedrijven hun entree), vraag naar de mogelijkheden.

njitnelaV

Openingstijden

Op afspraak komt de klant langs in het atelier. Contact eerst even Roy (&Priscilla de rechterhand van Roy met het regelen vab zaken) hiervoor.

Stuur een bericht naar "Roy Valentijn - n j i t n e l a v"