Marcel Rus

Marcel Rus Sint-Michielsgestel
Marcel Rus tijdens een expositie
Marcel Rus Sint-Michielsgestel (2)
Tijdens een expositie in een boerenschuur toonde ik ook langwerpige schilderijen. Mijn ambachtelijke schilderijen met een stalen baklijst toonden goed in een dergelijke omgeving.
De getoonde schilderijen zijn gemaakt als timelines. Een indeling van het leven in fases. de ene keer gaat het beter dan de andere keer en dat kleurt het leven.
Marcel Rus Sint-Michielsgestel (3)
Dit werk wordt gezien als rustgevend. Door het repeterende karakter van de stroken textiel met een kern van blauw. Het werk heet Roam en nodigt uit om te zwerven met je ogen over het doek om zo telkens weer andere dingen te zien. Het nodigt uit om stil te staan. Net zoals dat het goed is om eens stil te staan bij het mooi van het alledaagse.
Marcel Rus Sint-Michielsgestel (4)
Dit werk heet Yellow. Daarmee leg ik het accent op die ene gele strook onderaan. Echter, het werk biedt veel meer dan dat alleen. Het toont relief en is op meerdere manieren de moeite waard om te bekijken. Net zoals elke dag een hoogtepunt heeft maar ook niet zonder ander momenten kan.

Hallo! Ik ben Marcel Rus. In mijn atelier aan huis maak ik ambachtelijke authentieke schilderijen opgebouwd uit textiel, hout en touw. Ik maak werk op basis van datgene wat ik meemaak ik mijn dagelijks leven. Ik waardeer de alledaagse schoonheid om ons heen. Kijk gerust op mijn website www.marcelrus.com waar ik ook regelmatig blog. Like me op facebook of Instagram als Marcel Rus Art. Of bezoek eens een expositie.

Openingstijden

Er zijn regelmatig exposities. Check www.marcelrus.com

Contact

Marcel Rus
Strijpsel 13
5271ZG Sint-Michielsgestel
Nederland
Tel: 06-83707970

www.marcelrus.com

389 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Textiel

Stuur een bericht naar Marcel Rus