Marjon Bessems

Marjon Bessems Gulpen

Het werk van Marjon Bessems is divers, maar altijd te herkennen aan haar oorspronkelijke eigenzinnige handschrift. Met passie en gedrevenheid creëert zij beelden en schilderijen. Er is altijd sprake van een bepaald soort rusteloosheid, of misschien wel onrust.
Zij werkt snel en schetsmatig maar met grote trefzekerheid. De thema’s die zij behandelt liggen diep verankerd in haar zelf en geven haar leefwereld een andere dimensie. Het levert een gedrevenheid op die zichtbaar wordt in geabstraheerde figuratieve beelden.
Het eigenaarschap van Galerie de Auw Sjoekelaatfabriek van 1996 tot 2018 heeft haar inzicht vergroot in het vakgebied. Het onderscheidingsvermogen is daardoor sterk ontwikkeld.
Inmiddels heeft Marjon haar werkzaamheden als kunstenaar uitgebreid en geeft zij ook interieur- en stylingadvies voor bedrijven en woningen.
Zij werkt veel in opdracht van particulieren en bedrijven en exposeert daarnaast regelmatig zowel in binnen- als buitenland. Marjon Bessems werd in 2003 genomineerd voor kunstenaar van het jaar in Nederland.

Contact

Marjon Bessems
Gulpen
Nederland
Tel: 0434501909

www.marjonbessems.nl

1704 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Diversen

Stuur een bericht naar Marjon Bessems