Art-Point

Art-Point Sint Maarten
Art-Point Sint Maarten (2)
Art-Point Sint Maarten (3)
Art-Point Sint Maarten (4)

Welkom bij Art-Point

Galerie Art-Point is een initiatief van de beeldend kunstenaar Peter IJsseldijk. Er wordt werk getoond van jonge en gevestigde kunstenaars waarbij is gekozen voor diversiteit en het bijeenbrengen van verschillende disciplines.

U vindt op 100 vierkante meter kunst binnen, en daarnaast staan er beelden in de tuin.

Onze deur staat open omdat 1.5 meter makkelijk te waarborgen is, daarnaast hebben wij verdere voorzorgsmaatregelingen genomen. Op die manier kunnen wij garanderen dat we de richtlijnen na kunnen leven en daar zelfs nog een schepje bovenop kunnen doen.

Wij hebben ook de mogelijkheid voor een privé bezoek. Dat betekent dat het mogelijk is om de galerie even helemaal voor jezelf te hebben. Je krijgt dan de exclusieve aandacht die je al verdiende. Wil je er zeker van zijn dat je de galerie in alle rust kan bezoeken, bel dan voor een afspraak.

Openingstijden

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Het is daarnaast ook mogelijk om de galerie op afspraak te bezoeken. We zijn stiekem vaker aanwezig, maar in ieder geval op vrijdag en zaterdag.

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "Art-Point"