Laura Does

Laura Does Heerhugowaard

Ik schilder, teken en maak gebruik van acrylverf, pastelkrijt
olieverf, aquarelverf en houtskool. Bouw een schilderij of tekening op met verschillende lagen verf zodat er een structuur ontstaat, een zgn. “huid” waar je op verder kunt werken. Met soms vooraf een plan maar wanneer er door toeval mooie effecten ontstaan ga ik daar mee door.
Mijn inspiratie haal ik uit diverse media maar ook uit mijn directe omgeving. Waar vrouwen een rol spelen en zeker de vrouwen om mij heen. Mooie texturen en kleur combinaties waar ik die ook zie of tegen kom, kunnen een start voor een nieuw schilderij zijn. Mode en interieur zijn ook een bron van inspiratie. Ik probeer een emotie neer te zetten op het doek. Verstild, rustig of kwetsbaar maar ook sterk of trots met een fijne uitstraling en compositie. Er is zoveel moois vast te leggen wat ik ook ondervind tijdens het schilderen, tijdens de zoektocht. Soms is het ook een strijd achter m'n ezel maar toch nodig om tot een mooi resultaat te komen. Tot daar waar ik het wil hebben. Tot daar van wat ik bedoel en voel. Als een schilderij klaar is en het komt op een mooie plek te hangen dan kan het zoveel doen in die ruimte. Dat is ook een aspect waar ik graag mee bezig ben.
Kunst en interieur kunnen elkaar enorm versterken en daarom vindt ik het leuk om het geheel sfeervol en stijlvol te presenteren.
  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Laura Does