Marieke Warmelink

Marieke Warmelink Amsterdam
Marieke Warmelink
Vrouwenpotretten in opdracht
Marieke Warmelink Amsterdam (2)
Werk in Opdracht
Marieke Warmelink Amsterdam (3)
Schildercursussen in de natuur
onder Professionele begeleiding
Marieke Warmelink Amsterdam (4)
Ik ben een wereldreiziger. Ik leer door op andere plekken te zijn
vooral om andersom te kijken.
Dat andersom denken zie je veel terug in mijn werk. ik schilder vaak op de kop of dat je een schilderij kan kantelen.
Hier zie je me in Bali, daar heb ik 4 jaar gewoond.
Foto; Sandra Buch

Wat leuk dat je interesse toont in mijn werk!

Mijn naam is Marieke Warmelink, Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel internationaal kunstenaar en richt me nu voornamelijk op het maken van werk in opdracht en cursussen op locatie.
Mijn voorliefde gaat uit naar het maken van vrouwenportretten om vrouwen meer zichtbaar te maken.
Met een persoonlijk portret help ik meer vrouwen zichzelf te durven laten neerzetten, om ruimte in te mogen nemen en na te laten denken hoe ze zich willen presenteren en daardoor zichzelf meer op de voorgrond mogen neer te zetten voor de talenten die ze in zich hebben.

Mijn portret Orsine, wat ik in opdracht heb gemaakt, was te zien bij de UN Women Headquarters in New York, en tentoongesteld tijdens het regionaal Civil Society Forum voor gendergelijkheid tijdens de Regional Review Meeting Beijing+25 (Beijing Platform for Action) in Geneva, Switzerland, in October 2019. Daarnaast maak ik internationale korte films en werk vaak op locatie.

Ik geef ook hier in het bosrijke Bakkum (bij Castricum) waar ik woon, schildercursussen en cursussen om zelfportretten te maken voor vrouwen. Het is heerlijk om hier een week te genieten van strand de natuur en tegelijkertijd te schilderen en daar ruimte voor in te mogen nemen.

Ben je nieuwsgierig of dit ook wat voor jou is, of wil je meer weten neem dan gerust contact op of kijk op mijn website www.mariekewarmelink.com

Veel liefs Marieke
  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Marieke Warmelink"