LekArt Jong Talent 2021

In het weekend van 25 en 26 september 2021 strijkt LekArt Jong Talent neer op Werk aan het Spoel bij Culemborg. Tien tot twaalf jonge aanstormende talenten laten gedurende die twee dagen hun kunstwerken zien te midden van de prachtige natuur bij de Lek. Verwacht prachtige kunstwerken en performances die tijdens verschillende rondleidingen worden gepresenteerd. Eerder maakte we het programma bekend: Op alfabetische volgorde: Alba Versteeg, Daniël Slats, Darya Golova, Eef Stalman, Elody Helena Emmen, Emma Lijdsman, Iris Woutera de Jong, Jan Wester, Jin Lee, Konstantina Mavridou, Nicole van den Berg, Rashel van der Schaaf, Salves van der Gronde en Travis Geertruida!

In 2020 vond de eerste LekArt Jong Talent plaats. Een kleurrijk, inspirerend weekend bij Werk aan het Spoel in Culemborg. Jonge kunstenaars toonden werk van een verrassende kwaliteit en diversiteit passend op deze locatie.

LekArt Jong Talent is een kunstwandeling op een unieke locatie met kunstwerken vanuit verschillende disciplines: beeldende kunst, fotografie, dans, ontwerp, performance en taal. Bezoekers kunnen zelf het terrein verkennen en/of deelnemen aan de rondleidingen. Hierin performances en gesprekken met de aanstormende talenten, wat zeker een meerwaarde geeft aan deze expositie.

Openingstijden

Zaterdag 25 september 2021
Zondag 26 september 2021

Contact

LekArt Jong Talent 2021
Goilberdingerdijk 40
4106 LC Culemborg
Nederland

www.lekart.nl

976 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar LekArt Jong Talent 2021