PIEN kunstenaar

PIEN kunstenaar Zwolle
Manas installatie
Ik ben Pien. Ik ben een kunstenaar met een passie voor spelend en experimenteel werk maken. Dit durven spelen en experimenteren wil ik graag overbrengen aan mijn publiek. Ik ben er van overtuigd dat alles wat je aan energie in een werk stopt, ook te zien en ontvangen is voor de toeschouwer. In mijn werkproces werk ik graag heel intuïtief en impulsief.

Ik onderzoek verschillende thema’s die in verband staan met mijn persoonlijke leven en fascinaties. Bijvoorbeeld bewegingsvrijheid, film, audio en intuïtie. Vooral binnen het grote, dynamische werken zoals of groot knutselwerk, kostuums, maskers en video kan ik mijn intuïtie en experiment goed kwijt. De toevoeging van het kunnen gebruiken van je hele lijf is voor mij enorm belangrijk, zo kom je meer uit je hoofd. Een kostuum bevat voor mij bijvoorbeeld alle elementen in de kunst die me aanspreken: grootsheid, eigenheid, fashion, opvallen en aandacht trekken voor een verhaal of thema én het gebruiken van meer dan je hoofd alleen. Het gaat heel erg om performen, durven, de zoektocht naar bewegingsvrijheid en het uiten van je binnenste.

‘’Je kunt wel zeggen dat mixed media de volwassen versie van knutselen is: en is dat niet hetgeen wat iedereen het liefst doet?’’

Contact

PIEN kunstenaar
Veemarkt
8011AH Zwolle
Nederland
Tel: 0610591061
E-mail: info@pien.gallery


653 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Ruimtelijk
  • Textiel

Stuur een bericht naar PIEN kunstenaar