Myrtille Offermans

Myrtille Offermans Woudenberg
Vierspan
Olieverf op katoenen doek (3D)
Afmeting 140x70 cm
Myrtille Offermans Woudenberg (2)
Bloemenfeest
Olieverf op Linnen doek (3D)
Afmeting 100x70cm
Myrtille Offermans Woudenberg (3)
Vrouw met rood haar
Soft-pastel 50x60cm
Pastelpapier
Myrtille Offermans Woudenberg (4)
Zilveren lepels
Soft-pastel 50x60cm
Softpastel-papier

Van kinds af aan ben ik al creatief bezig geweest. Mijn moeder was activiteitenbegeleidster en onze zolder stond vol met materialen zoals lappen stof, wol, papier, kralen en een spinnenwiel. Ik kon mij daar creatief uitleven en heb mij op die zolder dan ook heel wat uren vermaakt. Ook heb ik toen veel cursussen gevolgd bij “Project” en “Woudenberg maakt Woudenberg wijzer”.

Tijdens mijn bouwkundige opleiding en werkende leven ben ik bezig geweest met vormgeving, architectuur en interieur. In de loop der tijd ben ik het creatieve, het met je handen bezig zijn, kwijt geraakt. Nadat ik mijn hobby paardrijden in 2006 vaarwel had gezegd ging het toch weer kriebelen en heb ik mij opgegeven voor een cursus tekenen en schilderen. Dit smaakte naar meer!

Ik ben autodidact maar volg sinds 2006 diverse cursussen, workshops en masterclasses. Mijn favoriete technieken zijn olieverf, softpastel, inkt en aquarel. Ik maak werk in diverse stijlen zoals te zien is op mijn website .

In mijn omgeving zei iedereen tegen mij“ je zou er wat mee moeten gaan doen”. Nadat ik die opmerking een aantal keren had gehoord heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb mij toen opgegeven voor de open atelierroute. Het was een succes. Zoveel leuke reacties! Sindsdien maak ik ook schilderijen in opdracht, maak vrij werk en geef ik les bij Kunst en Cultuur in Woudenberg.

Heb je interesse in een schilderij of tekening of wil je iets laten schilderen neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website www.myrtilleoffermans.nl.

Opleiding:
MTS Bouwkunde
HKU Utrecht (interieur)
  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Myrtille Offermans