Anne Mijne van Reijendam

Anne Mijne van Reijendam Groesbeek
120x140 cm
acrylverf
Mijn hele leven al voel ik behoefte met kleuren te werken. Lang niet altijd kom ik hiertoe. Er zijn allerlei andere dingen die “altijd” eerst moeten. Juist als reactie daarop kies ik ervoor om te schilderen zonder iets te moeten.
Bij aanvang van een nieuw schilderij, verzamel ik die kleuren waaraan ik op dat moment behoefte heb. Die kunnen altijd weer uitgebreid en aangepast worden. Om de kleuren zo helder mogelijk te houden, en om de exacte kleur goed te kunnen vinden, gebruik ik kant en klare kleuren (meestal acrylverf) .
Als alles dan klaar staat, begin ik gewoon zonder na te denken, soms zelfs met mijn ogen dicht. Juist om mijzelf uit de weg te gaan. Zo ontstaat er iets, en als ik iets moois zie verschijnen ga ik dat weer verder gedetailleerder uit werken. Zo kunnen stukjes geaccentueerd worden, en verder uitgewerkt worden, maar ook moeten er mogelijk interessante stukjes verdwijnen, want het schilderij moet voor mij wel als een geheel gevoeld worden. Een heerlijke creatieve bezigheid.
Februari 2023
Anne Mijne van Reijendam
annemijnevanreijendam@gmail.com
https://instagram.com/annemijnevanreijendam

Contact

Anne Mijne van Reijendam
Parklaan 255
6561LA Groesbeek
Nederland
Tel: 0611110471

www.annemijne.nl

286 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Anne Mijne van Reijendam