atel'je van Putten

atel'je van Putten Kerkrade
Boetseerworkshop inclusief lunch.
atel'je van Putten Kerkrade (2)
Boetseercursus
8 lessen in 10 weken
atel'je van Putten Kerkrade (3)
Titel: Ankerketting
Materiaal: Keramiek
Door: Jacqueline van Putten
atel'je van Putten Kerkrade (4)
Uit de serie: OER
Titel: Black Queen (o.f.e)
Materiaal: Keramiek
Door: Jacqueline van Putten

Atel'je van Putten biedt maatwerk workshops aan als team event voor o.a. bedrijven, scholen (zorg-)instellingen, verenigingen en als familie- of vriendenuitje.

Geschikt voor de beginnende alsook de gevorderde boetseerder, om te (her)ontdekken hoe een beeld in klei wordt opgebouwd. Voel je vrij in de vormgeving en kies gaandeweg een manier van boetseren die het best bij jou past. Elke cursist werkt op zijn/haar tempo en niveau aan een eigen ontwerp. Geen goed of fout......hoe heerlijk is dat?

Hoe je een waarneming kunt omzetten in een tastbare vorm, is waar je stappen in gaat maken. Gaandeweg komt observeren van verhoudingen en volumes, boetseertechnieken en afwerking aan bod. Ik bied de handvaten waar je mee aan de slag gaat. Materiaal en gereedschap is in ruime mate aanwezig in het atelier en staat tot je beschikking.

We werken in kleine groepen om persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding te waarborgen.
Gun jij jezelf of je team 'een dag anders'?! Ademruimte....in een sfeervol en inspirerend kunstatelier.

Inbegrepen is koffie/thee, iets lekkers en een goed glas wijn, materiaal, persoonlijke begeleiding, prepareren van de eindresultaten en het afbakken van de werken. Tegen een meerprijs kan het programma worden uitgebreid met een heerlijke lunchmaaltijd.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info, zodat we de invulling kunnen afstemmen op de wensen van de groep. Er is veel mogelijk!

Contact

atel'je van Putten
Heyendallaan, 82b
6464EP Kerkrade
Nederland
Tel: 0610303600

www.jacquelinevanputten.nl

6 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar atel'je van Putten